TESTOMGEVING

BI voor infor LN

Verbeterde besluitvaardigheid

met jouw data uit infor LN

Inzicht door overzicht

Bedrijven presteren beter door Business Intelligence.  Business Intelligence biedt namelijk inzichten die je eerder niet had en stelt je zelfs in staat voorspellingen te doen. En dat gaat snel: met één druk op de knop brengt BI weer nieuwe inzichten en professionele analyses van data. Wij bieden de sleutel tot jouw database in infor LN of Baan, maar kunnen daarnaast ook data uit andere systemen (denk aan Dynamics, Salesforce, Excel, of andere versies van jouw erp-systeem) koppelen om tot een compleet overzicht te komen. Dé moderne manier om bedrijfsprocessen te overzien en optimaliseren in alle organisatorische lagen. 

Toegepast op jouw voorkeur

De combinatie van jarenlange ervaring, gestandaardiseerde processen en gepersonaliseerde dashboards maakt het mogelijk om onze BI betaalbaar en snel te implementeren en aan te passen aan jouw voorkeuren. Met de standaard dataset per module krijg je met iqbs BI voor infor snel inzicht in zaken die aandacht nodig hebben. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met persoonlijke wensen in de dataset(s) en rapportages, bijvoorbeeld waar het gaat om de veiligheid en zichtbaarheid van jouw informatie. Lees hier meer over hoe we BI implementeren.

Voordelen van iqbs BI voor infor LN

 • Snel te implementeren vanwege onze jarenlange ervaring en gestandaardiseerd proces
 • Innovatief en stabiel door de ontwikkeling op de betrouwbare technologie van Microsoft
 • Niet belastend voor infor LN, zodat je hierin ondertussen gewoon verder kunt werken
 • Toegankelijk en flexibel in het maken en aanpassen van rapportages
 • Standaard rapportages per module in Power Packs; getoond in Power BI

Kijk ons webinar terug

Onlangs gaven we een webinar over iqbs BI voor Infor LN. Heb je het gemist? Geen probleem! Je kunt de webinar tijdelijk nog terugkijken om meer te zien over iqbs BI voor Infor. Klik snel door via het formulier hiernaast!

Vooringestelde rapporten

Onze gestandaardiseerde oplossing bevat per module een aantal voorbeeldrapporten waarmee je direct inzicht hebt in de prestaties van de processen. Natuurlijk kun je hierin zelf aanpassingen doen zodat je gepersonaliseerde rapporten kunt optimaliseren.

Altijd en overal inzicht

De datasets en rapporten in iqbs BI voor infor LN worden aangeboden middels een webportaal waar gebruikers van waar dan ook ter wereld kunnen inloggen. Dit portaal is zowel via de computer als via mobiele apparaten toegankelijk.

Toegankelijke in Power BI

Al onze oplossingen maken we in Microsoft. De tool Power BI biedt de meest toegankelijke rapportagemogelijkheden, maar als je liever met een andere tool van Microsoft werkt dan kan dat natuurlijk ook. Precies zoals je gewend bent dus, maar dan inzichtelijker!

Seminar iqbs BI voor Infor LN

Maak nu kennis met onze business intelligence voor Infor! In ons gratis seminar leggen we je uit hoe eenvoudig en snel data uit uw Infor omgeving in handzame rapportages en dashboards kunt omzetten.

Gestandaardiseerde modules

Voor 7 modules in infor ln hebben wij een gestandaardiseerde oplossing, wat betekent dat we hiervoor relatief snel een stabiele BI-omgeving kunnen ontwerpen. Uiteraard kunnen we ook andere modules meenemen in ons project. Voor de volgende modules hebben we een standaard oplossing:

 • Inventory
 • Purchase
 • Production
 • Sales
 • Finance
 • Service
 • Projects
Hoewel infor's Birst functioneel overwegend goed wordt beoordeeld, wordt het maken van rapporten als complex en kostbaar beschouwd. iqbs BI is, zeker in combinatie met Power BI, hierin veel meer volwassen.
Hans
BI Consultant
BI Downloads infor

Download onze whitepaper

Wil je meer weten over onze manier van werken, de technische details en waarom je voor iqbs BI voor infor zou moeten kiezen? Download dan onze whitepaper via het formulier hieronder.

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
* verplicht veld