BI voor infor LN

Keuzes op basis van feiten

Met jouw data uit Infor Cloud Suite en Infor LN

  1. Home
  2. /
  3. Expertise
  4. /
  5. iqbs BI voor Infor LN

Inzicht door overzicht

Bedrijven presteren beter met behulp van Business Intelligence. Met de inzet van een goed data platform krijg je meer grip op je processen en KPI’s. Vervolgens kun je met data science patronen ontdekken die belangrijke business vragen beantwoorden.

Als je voor de digitalisering van je processen werkt met Infor LN, dan is Infor Cloud Suite (CS of CSIE) je vast bekend. Wanneer je migreert naar de cloud komt je data ook terecht in de cloud van Infor. Dan rijst de vraag: hoe zorg ik dan dat mijn rapportages en analyses blijven werken?

Gebruik je iqbs BI voor Infor LN al? Dan ben je voorbereid op de cloud. Wij hebben namelijk een naadloos migratiepad voor data en rapportages in ons framework. Maak je nog geen gebruik van het iqbs dataplatform, dan is dit een goed moment om eens te kijken naar de mogelijkheden van Microsoft en Power BI.

BI voor Infor CS en Infor LN

Met iqbs BI voor Infor LN, in Azure of SQL on-premises, hebben we onze jarenlange ervaring omgezet naar geautomatiseerde processen en rijke datasets per Infor module. We kunnen snel implementeren en leveren een schaalbaar dataplatform . Voor vandaag én de toekomst.

Het platform wordt geleverd met een brede set Power BI rapporten. Deze kun je zelf uitbreiden met rapporten en analyses. Rapportage-standaarden, zoals IBCS, worden organisatiebreed geborgd.

Combineer data voor meer inzicht
Ontsluit naast Infor LN meerdere databronnen om maximaal gebruik te maken van de kracht  van iqbs voor Infor. Voeg data uit SAP, Dynamics of Salesforce samen met operationele data uit Infor LN. Zo ontstaat er steeds één waarheid, voor alle gebruikers. Uiteraard ziet iedere gebruiker nog steeds enkel wat nodig is voor zijn of haar rol.

Voordelen van iqbs BI voor infor LN

Sales overview iqbs for Infor LN
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Functie
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
Info
* verplicht veld

Bekijk onze Infor BI webcast

Wij kunnen veel schrijven over BI voor Infor LN, maar we kunnen het ook laten zien! Er is een webcast beschikbaar die toont hoe iqbs BI voor Infor eruit ziet. Zo wordt duidelijk hoe iqbs jouw organisatie verder kan helpen in het krijgen van grip op data. 

Standaardrapportages

Voor standaard vragen leveren wij standaard rapporten. Dankzij jarenlange ervaring weten we wat organisaties nodig hebben voor 80%. Maak een snelle start met onze Power BI rapporten én gebruik ze als startpunt om op 100% te komen. Focus na de implementatie op die analyses die het verschil maken.

Altijd en overal inzicht

Rapporten en analyses maak je niet voor jezelf, maar juist om te delen met collega’s. Daarom werken wij met Power BI, waarin delen eenvoudig en veilig is. Gebruikers bekijken de rapporten via web, de app of geïntegreerd in Teams.

Volledige en veilige rapportages

We standaardiseren en automatiseren het beheer van het datawarehouse en datalake. Het maakt hierbij niet uit of we iqbs BI uitrollen in Azure of op on-premises SQL. Je houdt grip op alle databronnen, feiten en dimensies en creëert één waarheid voor iedereen. Door RLS (Row Level Security) zorg je dat gebruikers alleen toegang hebben tot dat wat relevant is.

Rapporteren in Birst of Power BI?

Bij het overstappen naar de Infor CloudSuite worden extra functionaliteiten meegeleverd, zoals Birst, de business intelligence oplossing van Infor. Toch is het ook nog mogelijk om te (blijven) rapporteren in Power BI. Wat zijn de voordelen van beide? Wanneer kies je voor welke oplossing? We helpen je op weg! Lees meer via de button.

Wat de klant ervaart

SafanDarley werkte veel met datadumps uit Infor LN. In Excel werden daar analyses en rapporten van gemaakt. Bewerkelijk en tijdrovend, elke maand weer. Na de implementatie van iqbs BI voor het Infor ERP-systeem werken ze nu met informatieve dashboards. Over de materiaalvoorziening op de productieafdeling bijvoorbeeld, of met data over verkoopkansen bij sales. “We hebben echt een stap gemaakt in datagedreven werken”.

Maak nu kennis met onze Business Intelligence voor Infor! In ons gratis seminar leggen we je uit hoe eenvoudig en snel data uit uw Infor omgeving in handzame rapportages en dashboards kunt omzetten.

Wij begrijpen Infor, de data én het proces

Bij iqbs weten we als geen ander hoe belangrijk de juiste stuurinformatie is. Data wordt informatie door het op de juiste manier te combineren en verwerken. Dat zijn feiten en dimensies.

Belangrijk hierbij is de werking van het Infor ERP. Ons begrip van de interne werking van Infor CSIE (Infor LN in de cloud), is cruciaal om de datastructuur te vertalen naar analyseerbare data. Wij kennen interne processen en de impact die de werkwijze en inrichtingskeuzes hebben op de gebruikte stuurdata. Alleen dan is je visualisatie betrouwbaar en volledig.

Onze BI oplossing volgt de modulaire opbouw van Infor. Voor de volgende modules heeft iqbs een standaard oplossing ontwikkeld:

Infor LN rapportages met Power BI

Wij raden aan om te werken met Microsoft Power BI voor visualisaties en rapportages. Deze Microsoft oplossing is gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen. Je kunt snel een eenvoudige, maar mooie rapportage maken. Je hebt veel mogelijkheden, zoals custom visuals, filter opties of het toevoegen van extra databronnen. Alles om het inzicht in, en de grip op je bedrijf te vergroten.
Alle dashboards en rapporten kunnen gemakkelijk en op een veilige manier binnen en buiten de organisatie worden gedeeld. Bepaal zelf wie welke informatie wel of niet te zien krijgt. Met de mobiele app voor je telefoon of tablet heb je altijd alle dashboards bij de hand.

3 redenen om voor Power BI te kiezen

Infor Birst is een mooie oplossing die wordt meegeleverd door Infor aan cloudgebruikers. Organisaties die daarnaast voor onze iqbs BI voor Infor LN oplossingen kiezen, doen dat onder andere om meerdere bronnen te integreren. Ook kun je kiezen voor het gebruiksgemak van Power BI als het gaat om eigen rapporten ontwikkelen en delen met collega's.
Hans
BI Consultant
BI Downloads infor

Download onze BI voor Infor whitepaper

Ben je geïnteresseerd in onze manier van werken en wil je weten wat de toegevoegde waarde is van iqbs BI voor Infor LN? Download dan onze whitepaper via het formulier hieronder.

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
* verplicht veld