Onze expertise

Inzoomen naar heldere en relevante informatie

  1. Home
  2. /
  3. Expertise

Zoek je een partner die goed is in het overzichtelijk maken van bedrijsfdata en -processen? Met onze expertise helpen we jou om snel heldere, relevante stuurinformatie op te halen of de belangrijkste informatie naar je toe te laten komen op het moment dat het je aandacht nodig heeft. We geloven dat dit dé manier is om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Zo kun jij gewoon al je aandacht vestigen op het nemen van de juiste beslissingen. Dit kunnen we voor verschillende bronsystemen, met verschillende front-end oplossingen. Lees hier hoe onze Business Intelligence jou sneller, slimmer en beter maakt. We maken dit beheersbaar voor alle organisatorische lagen, zonder steeds technische kennis te hoeven inschakelen.

Power BI trainingen

Met Power BI creëer je zelf inzichtelijke dashboards en rapportages, zonder hulp van een IT-afdeling. Wij doen dit elke dag! En we leren je graag hoe je dat ook kunt.

iqbs BI voor infor LN

Software die het analyseren van data uit infor (LN of Infor Baan IV / ERP 5 en Triton) snel zeer toegankelijk maakt en combineert met jouw data uit andere bronnen: dat maken wij.

iqbs BI voor Odoo

Zonder technische kennis snel visualisaties maken uit Odoo data? Dat is wat je doet met iqbs BI voor Odoo. Gemakkelijk in gebruik, snel geïmplementeerd en flexibel.

iqbs BI voor SAP

We geven je een functionele en gecertificeerde manier om managementrapportages uit SAP te halen. Makkelijk in gebruik en relatief snel te implementeren.

Onze klanten