Technologie

Zebra BI: Verduidelijk jouw financiële Power BI rapportages

Met de visualisaties van onze partner Zebra BI zorg je voor nog meer gedetailleerde financiële rapportages. Doordat deze visualisaties Power BI precies aanvullen in wat nog mist, zie je in één oogopslag in je dashboard waar jouw resultaten positief of negatief zijn. Daarnaast heeft Zebra BI extra tooling voor het verduidelijken van je Power BI dashboards met bijvoorbeeld comments en talloze variaties aan visualisatiemogelijkheden.

Over Zebra BI

Met de ervaring die Zebra BI in de laatste jaren heeft opgedaan hebben zij geconstateerd dat de manier waarop financiële rapportages en dashboards in Power BI gevisualiseerd worden nog niet helemaal compleet is. Het kost veel tijd om financieel goede datavisualisaties te maken, waardoor deze visualisaties vaak niet volledig te begrijpen zijn voor de mensen die deze rapportages moeten gebruiken in hun dagelijkse werk. De missie van onze partner is dat zij met hun geavanceerde visualisaties uiterst gebruiksvriendelijke rapportagetools creëren zodat je jouw financiële gegevens op een betere manier kunt presenteren.

De voordelen van Zebra BI

Met Zebra BI ga je verder waar je in Power BI gebleven was. Waar Microsoft Power BI als algemeen dataplatform heeft gebouwd, trekken deze visualisaties het verder tot financieel dataplatform. Het werkt als een extra pakket bovenop Power BI, waarmee je jouw dashboards tot volwaardige financiële rapportages kunt kronen. Doordat je met de groene en rode balkjes precies ziet waar de positieve of negatieve balans zit, is je rapport nog beter te begrijpen voor alle gebruikers. Met alle mogelijkheden van deze tools hoef je minder tijd te besteden aan het maken van financiële rapportages en kun je je focussen op het analyseren van alle belangrijke bedrijfsgegevens.

Waarom Zebra BI?

Verander jouw dashboards in complete rapportages

Met de visualisatie toolbox van Zebra BI maak je van jouw Power BI rapportages de meest duidelijke dashboards ooit. De gebruikers die uiteindelijk jouw Power BI dashboards analyseren, zullen in één oogwenk de positieve of negatieve resultaten kunnen inzien. Naast dat de rapporten er door de tooling veel strakker en mooier uit zien, kun je dus ook erg veel tijd besparen op het maken van overzichtelijke financiële dashboards.

De visualisaties van Zebra BI bovenop Power BI

Als je als bedrijfsanalist op zoek bent naar een tool waarmee je sneller inzichtelijke en echt bruikbare rapporten kunt maken, dan ben je bij iqbs en Zebra BI aan het juiste adres. Met deze Power BI visuals maak je in één handomdraai, snel en efficiënt de beste financiële rapportages ooit.

Als partner verschaffen wij je de toolbox van Zebra BI bij jouw Power BI abonnement. Zo kun je alle visualisatiemogelijkheden van Zebra BI gebruiken om jouw financiële dashboards een upgrade te geven.

Ontdek nu de visualisaties van Zebra BI

Meer weten over de handige en gecertificeerde Power BI visuals die Zebra BI biedt? Ontdek het nu zelf in onze speciaal ontwikkelde webcast, waarin je op je eigen tempo kunt inzien hoe je jouw dashboards een upgrade geeft met de beste visualisaties.

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Functie
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
Info
* verplicht veld