Technologie

Business Intelligence

  1. Home
  2. /
  3. Technologie
  4. /
  5. Business Intelligence

Data is het nieuwe goud! En het delven van dit goud is ons vak. We helpen onze klanten echt inzicht en waarde te halen uit hun goudmijn. Zo zien organisaties waar ze moeten bijsturen en hoe ze grip houden op verandering. Microsoft technologie speelt hierin een belangrijke rol.

De business

Business Intelligence staat voor inzicht brengen in grote hoeveelheden data, zodat je ervan kunt leren. Het is er voor iedereen die efficiënter wil analyseren, en data om wil zetten in relevante inzichten in minder tijd en in een veilige omgeving. Met één druk op de knop brengt BI weer nieuwe, relevante inzichten en professionele en veilige analyses. 

De technologie

Je wilt informatie snel beschikbaar hebben voor jezelf of je business: tijdig, juist én volledig. Er zijn verschillende tools beschikbaar om snel mooie rapportages en dashboards te maken, zoals Excel, SSRS en natuurlijk Microsoft Power BI. Business Intelligence staat bij ons vooral ook voor grip op je databronnen, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een datawarehouse. Pas als je data klopt, kun je écht sturen op de KPI’s.

Waarom kiezen voor Business Intelligence?

Krijg grip waar nodig, zie trends en doe voorspellingen

Onze praktijkervaring met een grote hoeveelheid applicaties en databases heeft ervoor gezorgd dat onze Business Intelligence klaar is voor vele (combinaties van) bronnen. Al meer dan 20 jaar helpen we bedrijven met inzicht in hun data uit Infor LN (Baan), SAP en Odoo. Ook als je data uit verschillende systemen wilt combineren ben je bij ons aan het juiste adres. Interactieve visuals hebben het antwoord al voordat je de vraag stelt!

Standaard connectoren voor jouw ERP

Met behulp van onze speciale en gecertificeerde connectoren en processen structureren we in topsnelheid data uit SAP, Infor LN en Odoo. Ook data uit andere systemen integreren we in ons datawarehouse. Werken met een datawarehouse zorgt er onder andere voor dat het opvragen met de rapportages je bronsystemen niet belast. Bij alles wat wij doen, maken we gebruik van de stabiele en innovatieve oplossingen van Microsoft.

Laat je inspireren

Wij maken altijd gebruik van de stabiele en innovatieve middelen van Microsoft. Met Microsoft Power BI maken we bijvoorbeeld de mooiste visualisaties van jouw bedrijfsdata. Benieuwd hoe dit eruit ziet? We organiseren regelmatig inspiratiesessies waarin we verschillende mogelijkheden laten zien. 

Onze klanten raden ons niet alleen aan vanwege onze toegankelijkheid en de flexibiliteit van onze oplossing, maar zijn ook allemaal zeer tevreden over het resultaat.