Technologie

De motor van onze oplossingen

  1. Home
  2. /
  3. Technologie

Aan de basis van onze oplossingen ligt de technologie van Microsoft, waar wij in zijn gespecialiseerd. Met Business Intelligence zorgen wij voor inzicht in jouw data; met Predictive Analytics stellen we je zelfs in staat voorspellingen te doen op basis van jouw data. Met ons iqbs Framework zorgen we voor een solide koppeling tussen jouw ERP-systeem en de visualisatietool die jou inzicht geeft. Zo geven we je inzicht op basis van stabiele en beheerde databronnen en houd je maximaal grip op wie welke informatie ziet.

Werk je met SAP, dan is Theobald Software onze partner om data uit SAP via een gecertificeerde integratie te ontsluiten.  Microsoft Power BI is voor ons de ideale oplossing om data te visualiseren én te delen binnen je bedrijf.

Business Intelligence

Business Intelligence (BI) is het proces van data verzamelen en omzetten naar informatie. Voor de business betekent dit veelal snelle en up-to-date dashboards. Vanuit technisch perspectief gaat het ook om beheerde databronnen en het veilig delen van die dashboards.

iqbs BI framework

De architectuur van ons Framework is gebaseerd op de Kimball best practices architectuur en ontwikkeld met Microsoft technologie. Het gaat uit van eenvoud voor de gebruiker en haalt deze los van de complexiteit van de databases en applicatie.

Data Science

Als BI je vertelt waar je bedrijf staat (en waar je vandaan komt), dan is de volgende vraag: waar gaan we naartoe? Wil je ergens anders heen? Hoe stuur je daarop bij? Welke knoppen heb je om aan te draaien en welk effect heeft dit? Dan heb je het over Data Science.

Power BI

Visualiseer je gegevens in dashboards en rapporten. Deel ze vervolgens binnen of buiten je organisatie. Welke mogelijkheden biedt Power BI jouw organisatie? We vertellen het graag.

Theobald Software

Werk je met SAP en wil je met BI of Power BI aan de slag? De SAP-gecertificeerde connector van Theobald maakt het voor ons mogelijk het iqbs Framework óók te integreren met SAP.

cpmVision

Werk je met CCH® Tagetik en wil je met BI verder? Met de unieke connector van cpmVision kunnen we de financiële data vanuit CCH® Tagetik combineren met Power BI waardoor we krachtige visualisaties kunnen maken.

Zebra BI

Onze partner Zebra BI maakt de visualisaties in Power BI nog beter. Zo kun je financiële rapportages uitbreiden met de Zebra BI visuals waardoor je in één oogopslag kunt zien hoe je bedrijf gepresteerd heeft. Handig!

Onze klanten