Technologie

cpmVision: de Power BI connector

  1. Home
  2. /
  3. Technologie
  4. /
  5. cpmVision

Als finance controller werk je veel met Excel of de consolidatiesoftware van CCH® Tagetik. Natuurlijk wil je ook van deze data goede rapportages maken, zodat je de juiste beslissingen kunt blijven maken. De Power BI-connector van cpmVision voor CCH® Tagetik biedt dezelfde krachtige embedded financiële intelligentie die CCH® Tagetik-gebruikers gewend zijn. Met deze unieke connector kun je zonder zorgen financiële intelligentie inzetten en daarnaast met Power BI krachtige visualisaties ontwerpen.

Over cpmVision

cpmVision is een samenwerking tussen Satriun en iqbs. Door de kennis en ervaring van Satriun met CCH® Tagetik met de jarenlange expertise van iqbs in Power BI en Business Intelligence te combineren, werd cpmVision geboren. cpmVision levert een naadloze CCH® Tagetik-ervaring met gebruik van de Power BI-technologie, waardoor hoogwaardige BI-mogelijkheden met behoud van de financiële intelligentie voorop staan. Hierdoor is het mogelijk om van de financiële data uit CCH® Tagetik gedetailleerde en overzichtelijke rapportages te maken met alle mogelijkheden van Microsoft Power BI.

De voordelen van cpmVision

Met de cpmVision Power BI-connector voor CCH® Tagetik creëer je naadloze Power BI-dashboards direct bovenop de originele scenariogegevens en consolidatie scenariogegevens die aanwezig zijn in jouw bestaande database van CCH® Tagetik. Gebruikers ervaren hiermee de financiële intelligentie die ze gewend zijn bij het maken van CCH® Tagetik-rapportages. Runtime intercompany-eliminaties, runtime valuta-omzetting en hiërarchische structuren zijn net zo geavanceerd in Power BI als ze zouden zijn bij het gebruik van CCH® Tagetik zelf. Het is niet meer nodig om extra consolidatiescenario’s te verwerken en gegevens naar een datawarehouse te extraheren! cpmVision doet dit zonder moeite voor jouw organisatie.

Waarom cpmVision?

cpmVision-iqbs

Krachtig ingebedde financiële intelligentie

CCH® Tagetik is een van de meest geavanceerde oplossingen voor corporate performance management die op de markt verkrijgbaar zijn. De oplossing wordt geleverd met krachtige ingebedde financiële intelligentie, waarmee gebruikers op dynamische wijze managementconsolidaties over entiteitshiërarchieën in iedere gewenste valuta kunnen presenteren zonder dat ze die consolidaties zelf hoeven verwerken en naar de database moeten schrijven. Bedrijven die Power BI willen inzetten bovenop CCH® Tagetik, worden geconfronteerd met uitdagingen vanwege precies die financiële intelligentie.

De oplossing voor Tagetik data naar Power BI

De CCH® Tagetik-database bevat over het algemeen alleen de gegevens op basisniveau die Power BI niet direct kan interpreteren. Daarom nemen bedrijven meestal het initiatief om een aanzienlijk aantal consolidatiescenario’s te creëren die de geconsolideerde gegevens fysiek naar de database moeten schrijven. Deze geconsolideerde gegevens moeten vervolgens gemigreerd worden naar een datawarehouse zodat het utieindelijk in Power BI komt. In deze situatie kost het veel tijd om de statische gegevens te verwerken. cpmVision doorbreekt deze omweg door een hypermoderne Power BI-connector voor CCH® Tagetik te leveren!

Ontdek nu de oplossing van cpmVision

Meer weten over de technische mogelijkheden en gecertificeerde koppeling met CCH® Tagetik die cpmVision biedt? Bekijk het nu zelf met een speciaal ontwikkelde demo, waarin je op je eigen tempo kunt inzien hoe deze BI-oplossing precies werkt!