BI voor Odoo

Geavanceerde visualisaties

van jouw data uit Odoo

  1. Home
  2. /
  3. Expertise
  4. /
  5. iqbs BI voor Odoo

Rapporten en visualisaties van Odoo data

Odoo all-in-one bedrijfssoftware bevat alle data die je nodig hebt om dagelijks belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Het verkrijgen van de juiste stuurinformatie uit deze gegevens kan een uitdaging zijn, zeker als je het wil combineren met andere bronnen. Met iqbs BI voor Odoo genereer je zonder enige technische kennis in enkele seconden rapporten en visualisaties van jouw data uit Odoo.

Flexibiliteit

Niet alleen is het met iqbs mogelijk om de juiste informatie uit Odoo te laten zien in handige dashboards, je kunt ook allerlei andere systemen integreren in de rapportages – zoals Google Analytics, Sales Force of Mailchimp. Zo creëer je bijvoorbeeld een perfect marketingdashboard. Zelfs data uit Facebook, SharePoint en Excel is te integreren met de Odoo rapporten. Gebruik je verschillende versies van Odoo? En wil je dit in een raaportagebron kunnen benaderen? Ook dit is voor ons geen probleem. 

Voordelen van iqbs BI voor Odoo

Vooringestelde rapporten

Onze gestandaardiseerde oplossing bevat per module een aantal voorbeeldrapporten waarmee je direct inzicht hebt in de prestaties van de processen. Natuurlijk kun je hierin zelf aanpassingen doen zodat je gepersonaliseerde rapporten kunt optimaliseren.

Altijd en overal inzicht

De datasets en rapporten in iqbs BI voor Odoo worden aangeboden middels een webportaal waar gebruikers van waar dan ook ter wereld kunnen inloggen. Dit portaal is zowel via de computer als via mobiele apparaten toegankelijk.

Toegankelijke front-end

Al onze oplossingen maken we in Microsoft. De tool Power BI biedt de meest toegankelijke rapportagemogelijkheden, maar als je liever met een andere tool van Microsoft werkt dan kan dat natuurlijk ook. Precies zoals je gewend bent dus, maar dan inzichtelijker!

Onze standaardoplossing voor Odoo bevat per module een aantal voorbeeldrapporten, waarmee je direct inzicht hebt in de prestaties van jouw processen.
Wesley
BI Consultant

Seminar iqbs BI voor Odoo

Maak nu kennis met onze business intelligence voor Odoo! In ons gratis seminar leggen we je uit hoe eenvoudig en snel data uit uw Odoo omgeving in handzame rapportages en dashboards kunt omzetten.
BI Downloads Odoo

Download onze whitepaper

Wil je meer weten over onze manier van werken, de technische details achter iqbs BI voor Odoo en waarom je voor iqbs BI voor Odoo zou moeten kiezen? Download dan onze whitepaper via het formulier hieronder.
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP