TESTOMGEVING

Webinar

Inspiratiesessie BI voor Infor LN

Wanneer?t.b.a.
Tijd?t.b.a.
LocatieOnline webinar

Haal alles uit jouw Infor data met iqbs BI

Het alternatief voor Infor BI bestaat: iqbs – volledig gebaseerd op Microsoft BI – met volledige Infor Baan IV en LN integratie is makkelijker in gebruik, goedkoper, sneller uit te rollen en sluit perfect aan op jouw bestaande Office omgeving. We organiseren deze webinar in samenwerking met onze partner Korade: expert in Infor ERP.

iqbs BI voor Infor is een bewezen oplossing die je inzicht geeft in jouw data uit Infor. Gebruik je meerdere versies van Infor LN / Baan? Geen probleem! Wij hebben ruime ervaring in het combineren van jouw database(s), zonder dat het de bron beïnvloedt. Zo heb je snel inzicht in al jouw KPI’s en ontvang je de managementinformatie die jij nodig hebt. 

Wil je al informatie opdoen voordat je ons webinar bij komt wonen? Bekijk dan eens de informatie over onze BI oplossingen voor data uit Infor LN.

Event host

Otis
Business Development Manager

Programma:

Intro

We beginnen de middag met de introductie van iqbs BI voor Infor LN. Wat zijn de mogelijkheden en wat maakt het zo bijzonder tegenover andere BI –oplossingen? Van visualisaties tot dashboards, wij leggen het graag aan je uit.

Demo

Door middel van onze demo laten we je zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen, rapporten te maken en meer inzicht te krijgen in jouw data vanuit Infor LN met Power BI.

Q&A

Tijdens en na het webinar staan we uiteraard open voor al jouw vragen! In de afronding van het webinar zullen we de vragen beantwoorden waar we eerder in het webinar nog niet aan toe zijn gekomen.

Aanmelden voor inspiratiesessie

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_infor
* verplicht veld
Timing

Meld je aan om op de hoogte te blijven van een nieuwe datum van ons webinar!

Kosten

Deelname aan deze sessie is kosteloos!