Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Event

Inspiratiesessie BI voor Infor LN

Wanneer? 25 juni 2020
Tijd? 13:30 – 16:30 uur

Haal alles uit jouw Infor data met iqbs BI

Het alternatief voor Infor BI bestaat: iqbs – volledig gebaseerd op Microsoft BI – met volledige Infor Baan IV en LN integratie is makkelijker in gebruik, goedkoper, sneller uit te rollen en sluit perfect aan op jouw bestaande Office omgeving. We organiseren deze middag in samenwerking met onze partner Korade: expert in Infor ERP.

iqbs BI kan als alternatief voor Infor PM | BI of Birst, maar ook als een uitbreiding hierop worden ingezet, zonder de investering in PM | BI teniet te doen. Uiteraard kunnen naast de Infor databases ook andere databronnen worden ontsloten, zodat het voor jou mogelijk is om de managementinformatie te ontvangen die jij nodig hebt.

Wil je al informatie opdoen voordat je onze seminar bij komt wonen? Bekijk dan eens de informatie over onze BI oplossingen voor data uit Infor LN.

Event host
René Berends
Managing Director

Programma:

Intro

We beginnen de middag met de introductie van iqbs BI voor Infor LN. Wat zijn de mogelijkheden en wat maakt het zo bijzonder tegenover andere BI –oplossingen? Van visualisaties tot dashboards, wij leggen het graag aan je uit.

Case

Aan de hand van een sprekende case laten wij zien hoe eenvoudig je kunt werken met Power BI. Met onze best practices presenteren we hoe je Power BI succesvol kunt schalen in jouw organisatie; zowel nationaal als internationaal.

Demo

Door middel van onze demo laten we je zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen, rapporten te maken en meer inzicht te krijgen in jouw data vanuit Infor LN met Power BI.

Afsluiting

Na een intensieve middag is het goed om samen af te sluiten in de vorm van een borrel. Blijf jij nog even hangen, je kan ons hier ook alles over BI vragen.

Aanmelden voor inspiratiesessie
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_infor
* verplicht veld
Timing

Op 25 juni 2020, van 13:30 uur tot 16:30 uur.

Kosten

Deelname aan deze sessie is kosteloos!

Locatie

Ons kantoor is in Bunnik, direct aan de A12 en op slechts enkele kilometers van Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is het prima te bereiken.

Laat hier je vraag of opmerking achter

Not readable? Change text. captcha txt