Stem nu iqbs in de top Business Intelligence dienstverleners

  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. Stem nu iqbs in de top Business Intelligence...

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten op de Nederlandse markt. Later kwamen daar professionele en digitale dienstverleners bij. Sinds 2017 zijn deze drie ranglijsten (MT Finance, MT 100 en MT Digital) samengevoegd tot één omvattende lijst: de MT1000. 
Het MT-1000 onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation.

De lijst werd vorig jaar samengesteld door 5.178 beslissers uit het Nederlandse bedrijfsleven. Zij geven  hun ervaring en mening over in totaal ruim 1000 dienstverleners waarbij de meest gewaardeerde dienstverleners naar boven komen.

Al eerder stonden wij in de top 10 van de beste Business Intelligence en data leveranciers.  We zijn erg trots op dit resultaat en we hopen ook dit jaar weer goed te scoren. Daarom hopen we dat jullie op dit moment weer zo blij met onze dienstverlening zijn!

Maar voor deze kroon op ons werk hebben we jullie nodig! Stem daarvoor op iqbs in de categorie Digital Consulting. Kies daarna voor Business Intelligence & data en dan zul je iqbs vinden. Dan hoef je alleen nog in te vullen waarom wij in deze top horen door jouw ervaring met onze services en consultants te vermelden.