Power BI gebruikersgroep acties 2024

Ook dit jaar zijn wij weer actief voor de leden van de Power BI gebruikersgroep. Zo zijn we trotse partner van de Power BI Gebruikersdagen; hét Power BI event van het jaar. En ook mogen we weer een interessante avond hosten over Power BI. Zo staan er dit kwartaal maar liefst 2 events op de planning waar we betrokken zijn.

Avondsessie Power BI

Het eerste event staat al op 31 januari gepland: een  boeiende avondsessie bij ons op kantoor, waarbij onze deskundige collega’s jullie graag willen bijpraten over financiële rapportages met Power BI. Daarnaast is er een sessie over M-code. Het belooft een informatieve en gezellige bijeenkomst te worden, waarbij we de kans krijgen om dieper in te gaan op dit onderwerp en nieuwe inzichten te delen. Uiteraard sluiten we af met een borrel voor degene die er nog wat langer over door wil kletsen.

PBIG in Bunnik

Power BI gebruikersdagen

Op 8 en 9 maart staat onze stand weer bij de Power BI gebruikersdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze dagen zijn gevuld met een programma van technische sessies, praktijkcases en nieuwe ontwikkelingen in en rond Power BI, gepresenteerd door deskundige sprekers uit binnen- en buitenland. Meer informatie en tickets voor dit event zijn beschikbaar via onderstaande button.

Al jaren op rij steunen we de Power BI community, onder andere door één van de sponsors te zijn op de Power BI gebruikersdag(-en). En uiteraard zijn we er ook voor de gezelligheid! 

We kijken uit naar de mooie ontmoetingen en inspirerende gesprekken over de vele mogelijkheden van Power BI.