iqbs is FD Gazelle 2023

iqbs is FD Gazelle 2023

Yes! Dit jaar zijn wij opnieuw genomineerd voor de FD Gazelle award. Deze onderscheiding, uitgereikt door het Financieele Dagblad, erkent en viert de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die indrukwekkende groeiprestaties laten zien. Dit jaar worden ze voor de 20ste keer uitgereikt. De awards zijn bedoeld om de ondernemingen te eren die niet alleen snel groeien, maar ook consistent en duurzaam succes behalen.

Waarom iqbs?

Wij zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Oost en categorie middel. De FD Gazelle Award-nominatie bevestigt dat iqbs op weg is om een top Business Intelligence-expert te worden.

Wat betekent dit voor ons?

De nominatie voor de FD Gazellen Awards is voor ons niet alleen een kans om onze successen te vieren, maar ook een stimulans om verder te gaan en te blijven streven naar mooie resultaten. Het motiveert ons om onze klanten nog beter van dienst te zijn en blijvende waarde toe te voegen aan de markten die we bedienen.

De uitreiking

We kijken uit naar de uitreiking van de FD Gazellen Awards op 23 november, en we hopen met trots de erkenning te mogen ontvangen waar ons team zo hard voor heeft gewerkt.
De FD Gazellen uitreiking van 2022!

Op de hoogte blijven?

Op LinkedIn en via onze e-mailing brengen we geïnteresseerden op de hoogte van wat ons bezig houdt. Volg je ons al? Klik hier om onze LinkedIn-pagina te volgen of schrijf je via onderstaand formulier in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor de e-nieuwsbrief

    Ja, ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief