Microsoft Solutions Partner

Wij zijn Micosoft Solutions Partner

Wij hebben goed nieuws! Naast Modern Work Solutions Partner is iqbs nu ook Data & AI Solutions Partner. Hierdoor kunnen wij organisaties nog beter helpen met het gebruiken van data en kunstmatige intelligentie (AI) om te groeien en innoveren. Maar wat houden deze twee vormen van Solutions Partner eigenlijk in? Lees je mee?

Wij zijn nu Data & AI Solutions Partner

Naast onze status als Modern Work Solutions Partner is iqbs nu ook Data & AI Solutions Partner! Dit betekent dat wij ons specialiseren in data gestuurde en kunstmatige intelligentie (AI) oplossingen binnen de Microsoft omgeving. Als partner hebben we flink wat kennis opgebouwd over Microsoft Azure, Power BI, Azure AI en andere vergelijkbare producten en diensten. Dat stelt ons in staat om organisaties te helpen bij het slim inzetten van data en AI voor hun bedrijfsvoering. We werken nauw samen met Microsoft om hun tech te begrijpen, te implementeren en op maat aan te passen aan de specifieke behoeften van organisaties. 

Maar hoe wordt je Data & AI Solutions Partner van Microsoft? 

Daarvoor moet je aan bepaalde eisen voldoen die Microsoft heeft vastgelegd. Denk aan een bewezen trackrecord van succesvolle implementaties van Microsoft-gebaseerde gegevens en AI-oplossingen, het hebben van gecertificeerde professionals en het voldoen aan bepaalde zakelijke en technische vereisten. Wij bij iqbs voldoen aan deze eisen, waardoor wij nu erkend zijn als Data & AI Solutions Partner van Microsoft. 

Naast Data & AI ook Modern Work Solutions Partner

Naast Data & AI waren wij ook al Modern Work Solutions Partner. Als Modern Work Solutions Partner ben je heel goed in het oplossen van problemen die organisaties tegenkomen bij het moderne werken. We begrijpen hoe werk tegenwoordig verandert en we bieden verschillende diensten en technologieën aan om organisaties te helpen hun werk te verbeteren. Het doel is om bedrijven slimmer te laten werken, productiever te zijn en ze beter te laten omgaan met de marktveranderingen. Als Modern Work Solutions Partner focus je op het gebruik van de nieuwste technologieën en slimme plannen om organisaties te helpen hun werk beter te kunnen doen.

Wat betekent het om Data & AI en Modern Work Solutions Partner van Microsoft te zijn?

Dit biedt organisaties veel voordelen. Het helpt je bij het echt benutten van data door slimme analyses en AI. Dat zorgt ervoor dat je efficiënter opereert, nieuwe kansen sneller ontdekt, beter communiceert met klanten en toekomstige trends kunt voorspellen. Daarnaast helpen Solutions Partners jouw organisatie bij het beheren van data en het naleven van regels rondom privacy. Met onze kennis en support helpen we organisaties om hun data optimaal te benutten in de snel veranderende digitale wereld. Dat betekent niet alleen betere data-inzichten, maar ook efficiëntere werkprocessen, betere teamcommunicatie en een boost voor groei en innovatie. Met de nieuwste technologieën bieden we op maat gemaakte oplossingen voor organisaties.