We zijn ISO 9001 gecertificeerd!

  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. We zijn ISO 9001 gecertificeerd!

Certificering

Om de kwaliteit van onze diensten te bewijzen en waarborgen zijn we vanaf nu ISO 9001:2015 gecertificeerd. De volledige Claresco Groep, waarvan iqbs onderdeel is, is gecertificeerd voor het bieden van ICT-oplossingen op het gebied van automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen, internet en informatieanalyse. Voor iqbs betekent dit een certificaat in implementatie en beheer van Business Intelligence oplossingen.

In de afgelopen weken zijn alle interne en externe processen geregistreerd en we gaan zo voor een continue verbetering van onze kwaliteit. Onze processen bieden de best mogelijke advisering en ondersteuning. Wij nemen alleen genoegen met het beste.

Voor jou

De ISO 9001:2015 certificering in kwaliteitsmanagement betekent dat onze diensten voldoen aan de behoeften, eisen en wensen van klanten en van belanghebbenden. Alle mensen in onze organisatie zijn competent en we zorgen dat onze kennis blijvend wordt gevoed om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. We streven er altijd naar jouw verwachtingen te overstijgen.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kijk bij onze oplossingen of neem contact met ons op!