Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

onze business intelligence producten

iqbs-product-01
iqbs FOR SAP

Op zoek naar een alternatief voor uw SAP BW of Business Objects omgeving? iqbs BI is een makkelijk te gebruiken, snel te implementeren en betaalbare business intelligence oplossing, gebaseerd op het Microsoft BI platform.

iqbs-product-02
iqbs FOR INFOR LN/ BAAN

Een alternatief voor Infor BI/PM bestaat! Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke analyse & management rapportage binnen Infor Baan4, ERP en ERP LN, 100% ontwikkeld op basis van Microsoft technologie.

iqbs-product-03
iqbs POWER BI

Power BI: al uw stuurinformatie altijd binnen handbereik. Met Microsoft Power BI maakt u snel dashboards en rapporten. U heeft direct toegang tot alle belangrijke gegevens op elk device. Gegevens kunt u direct delen met collega’s.

iqbs-product-04
Theobald Software

Theobald is een Duitse ontwikkelaar voor software componenten. Deze componenten maken het mogelijk maken om SAP databronnen te ontsluiten. iqbs is implementatiepartner en reseller.

iqbs-product-05
Layer 2

Layer2 levert al meer dan 20 jaar services op het gebied van SharePoint, .NET programmering en IT infrastructuur. iqbs is implementatiepartner en reseller van Layer2 oplossingen.

Klanten van iqbs

Hoe kunnen wij u helpen?

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×