Hoera! We zijn ISO 27001 gecertificeerd

  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. Hoera! We zijn ISO 27001 gecertificeerd

We zijn ISO 27001 gecertificeerd!

Hoera! Wij zijn nu ook ISO 27001 gecertificeerd! We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met de ISO 27001:2013 certificering, welke bestaat uit het inzichtelijk maken van de informatiebeveiliging binnen ons bedrijf. Daarin hebben we laten zien dat we onze informatie op de juiste manier beveiligen. Ben je benieuwd naar het hele verhaal? Lees dan verder.

De volledige Claresco Groep, waarvan iqbs onderdeel is, is gecertificeerd voor het kwalitatief leveren van ICT-oplossingen op het gebied van automatisering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen, internet en informatieanalyse. Voor iqbs geldt ook een specifiek certificaat voor het implementeren van Business Intelligence oplossingen.

ISO 27001 voor informatiebeveiliging

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Bij ISO gaat het erom hoe je procesmatig om kunt gaan met het beveiligen van informatie. ISO/IEC 27001 is onderdeel van de ISO/IEC 27001-serie. Het is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management Systeem, ook wel ISMS genoemd. Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging biedt je de vrijheid om te groeien en te innoveren waarbij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie blijft gewaarborgd.

Onze informatiebeveiliging is intern en extern helemaal op orde!
Dianne
Marketeer

ISO 9001:2015 voor kwaliteitsmanagement

Al eerder behaalden we het ISO 9001:2015 certificaat voor kwaliteitsmanagement. Daarin hebben wij als organisatie laten zien dat we kwalitatieve ICT-oplossingen leveren op het gebied van automatisering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen, internet en informatieanalyse. Voor iqbs is dat specifiek het beheren en implementeren van Business Intelligence oplossingen.

Wij zijn tevreden dat we naast het ISO 9001:2015 certificaat ook kunnen benoemen dat we nu de ISO 27001 certificering hebben behaald en extra garantie kunnen bieden op het gebied van informatiebeveiliging! Ons informatiebeveiligingsmanagementsysteem voldoet hiermee aan de eisen voor het leveren van consultancy, dienstverlening en ontwikkeling van diensten op het gebied van Business Intelligence oplossingen in het domein van de klant.

Wil je meer weten over deze certificering of ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Wouter iqbs Customer succes manager
Wouter
Customer Success Manager