Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

We zijn ISO 9001 gecertificeerd!

Vanaf nu is iqbs officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Hiermee hopen we u voortaan nog beter van dienst te kunnen zijn!

Certificering

Om de kwaliteit van onze diensten aan u te bewijzen en waarborgen zijn we vanaf nu ISO 9001:2015 gecertificeerd. De volledige Claresco Groep, waarvan iqbs onderdeel is, is gecertificeerd voor het bieden van ICT-oplossingen op het gebied van automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen, internet en informatieanalyse. Voor iqbs betekent dit een certificaat in implementatie en beheer van Business Intelligence oplossingen.

In de afgelopen weken zijn alle interne en externe processen geregistreerd en we gaan zo voor een continue verbetering van onze kwaliteit. Onze processen bieden de best mogelijke advisering en ondersteuning. Wij nemen alleen genoegen met het beste.

Voor u

De certificering in kwaliteitsmanagement betekent dat onze diensten voldoen aan de behoeften, eisen en wensen van klanten en van belanghebbenden. Alle mensen in onze organisatie zijn competent en we zorgen dat onze kennis blijvend wordt gevoed om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. We streven er altijd naar uw verwachtingen te overstijgen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kijk bij onze oplossingen of neem contact met ons op!

×