iqbs in top ‘Beste Business Intelligence & data partijen’

  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. iqbs in top ‘Beste Business Intelligence & data...

iqbs in MT1000

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten op de Nederlandse markt. Later kwamen daar de professionele dienstverleners bij en de digitale leveranciers. Sinds vorig jaar zijn deze drie ranglijsten voor samengevoegd tot één omvattende lijst: de MT1000.

In de afgelopen weken zijn alle interne en externe processen geregistreerd en we gaan zo voor een continue verbetering van onze kwaliteit. Onze processen bieden de best mogelijke advisering en ondersteuning. Wij nemen alleen genoegen met het beste.

Beste business intelligence partijen in Nederland

We staan dit jaar op nummer 13  in de top 1.000 van beste Business Intelligence en data leveranciers. Wat zijn we trots zijn we op dit resultaat! Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal participeerden sinds de start van het onderzoek 4.476 beslissers aan de MT1000. Zij konden 2.081 verschillende bedrijven beoordelen op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. Ervaringen, niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000.

Aan de slag bij iqbs

Wil jij aan de slag voor een top speler in de BI markt? Bekijk snel onze vacatures!