Wij zijn FD Gazellen 2022!

  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. Wij zijn FD Gazellen 2022!
We behoren tot de snelst groeiende bedrijven!

Eind oktober kregen wij een tof bericht van het Financiële Dagblad: iqbs is namelijk genomineerd voor de FD Gazellen 2022! Deze award wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland die bovengemiddeld presteren. En hier zijn we maar wat trots op! Op dinsdagmiddag 22 november reden onze collega’s Otis, Maarten en René daarom voor de prijsuitreiking naar het Amsterdam Theater.

De categorieen van de FD Gazellen

De genomineerden van de FD Gazellen zijn onderverdeeld in vier Nederlandse regio’s en vervolgens in drie omzetregio’s (klein, middel en groot). Naast de nominatie binnen deze categorieën werden er ook nog awards uitgereikt aan de allersnelste groeiers. Helaas hoorden wij daar niet bij, maar dat maakt ons niet minder trots! Zie hieronder onze blije collega’s…

Prijsuitreiking FD Gazellen

Tip: de podcast

In aanloop naar de uitreiking van 22 november zijn er de afgelopen maand tien podcast opgenomen door FD-journalist Hella Hueck. In deze reeks gaat ze in gesprek met een aantal genomineerden. Wat is het verhaal achter hun succes? En hoe gaan ze om met de snelle groei? Een echte aanrader voor een lange rit in de auto. 

Je vindt de podcasts o.a. op Spotify en Apple Podcast.

Aanmelden voor de e-nieuwsbrief

    Ja, ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief