Fietsclinic met Erik Dekker

  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. Fietsclinic met Erik Dekker

‘In het wiel van Erik Dekker’

iqbs organiseerde in samenwerking met BizzyWheels Business Clinics een sportieve wielerclinic voor BI, SharePoint en Office 365 specialisten. In deze clinic leerden de deelnemers de juiste fietstechnieken van professioneel wielrenner Erik Dekker. 

Fietsen met een prof

Altijd al eens willen fietsen met een prof? Tijdens onze wielerclinic grepen onze enthousiaste deelnemers hun kans. Voormalig Nederlands profwielrenner Erik Dekker en professionele wedstrijdrijders van BizzyWheels Business Clinics reden op 5 oktober 2018 met ons een tocht van ongeveer 2,5 uur over de fraaie Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de tocht voorzagen zij de deelnemers van tips & tricks en wetenswaardigheden om wielrennen nog aantrekkelijker te maken.

Toegepaste technologie in de wielersport

Vandaag de dag draagt de vooruitstrevende technologie in de wielersport bij aan de prestaties in alle type wedstrijden. Erik Dekker vertelde deze middag alles over de vernieuwingen, innovaties en toegepaste technologie in de wielersport.

Samen uit samen thuis

De clinic was erop gericht om het een leuk en leerzaam evenement te maken voor íedere deelnemer. Ervaring met wielrennen of niet.  De groep werd begeleid door ervaren instructeur want veiligheid stond voorop. Het motto was: “samen uit, samen thuis”.

Een zonnige en geslaagde dag

Het was een fantastische mooie, zonnige en leerzame dag met gelijkgestemden op het gebied van werk en hobby, op eigen niveau waarbij wielerplezier voorop stond. Ben jij er volgend jaar ook bij?