11 maart: Power BI gebruikersdag

Power BI gebruikersdag

Zaterdag 11 maart 2023 was het weer zover: de jaarlijkse Power BI gebruikersdag. En natuurlijk was iqbs daar weer bij. Lees snel verder!

Afgelopen 11 maart stonden wij met onze collega’s van iqbs weer op de Power BI gebruikersdag in de jaarbeurs in Utrecht. Deze dag werd gevuld met een programma van technische sessies, praktijkcases en nieuwe ontwikkelingen in en rond Power BI, gepresenteerd door deskundige sprekers uit binnen- en buitenland. Ook de 2 dagen vooraf hebben altijd een goed gevuld programma waar onze consultants bij aanwezig zijn.

Al jaren op rij steunen we de Power BI community door één van de sponsors te zijn op deze dag. En uiteraard staan we er ook voor de gezelligheid! Dit jaar brachten we onze rubiqbs-cubes mee, waar verschillende dappere aanwezigen zich aan waagden in de strijd voor een prijs. 

Werken bij iqbs

Zo was het weer een geslaagde dag voor netwerken, interessante informatie en gezelligheid op onze stand. Heb je het gemist? Heb je geen gezellig praatje kunnen maken met een van onze consultants, of heb je geen sfeer kunnen proeven van iqbs en ons team, geen probleem: we zijn ook altijd nog op zoek naar meer collega’s! Klik hieronder door naar onze vacatures of neem contact met ons op voor een kop koffie of thee bij ons op kantoor.