TESTOMGEVING

Webinar

Opmerkingen in Power BI

Wanneer?12 november 2020
Hoe laat?13:00 uur

Opmerkingen in Power BI maken rapportages nog inzichtelijker en zorgen ervoor dat je de juiste conclusies of aanmerkingen koppelt aan de analyse die je voor je hebt. Het dient als aanvulling op je rapportage, maar daarvoor moet het wel op de juiste manier worden ingezet. We nemen de beste manieren met je door tijdens deze webinar: opmerkingen in Power BI.

In een reeks van webinars ontdek je hoe je Power BI nóg sneller en beter inzet door er in samen te werken aan je rapportages. Met de Power BI visualisaties van Zebra BI heb je de perfecte tooling om jouw actuals, budget, forecast én previous year grafieken zowel op pc als mobiel te ontsluiten, inclusief de opmerkingen en toelichting die jij of jouw collega op een bepaalde analyse heeft!

Hoe zorg je ervoor dat jouw rapportages worden uitgebreid met informatieve opmerkingen zonder dat deze in de weg staan van de heldere visualisaties van jouw data? Een belangrijke sidenote, want een opmerking bij de verkeerde grafiek of data kan het hele dashboard breken.

Er zijn verschillende manieren om opmerkingen te plaatsen bij (weergaven van) rapportages in Power BI. We nemen je er graag mee doorheen om je te laten zien hoe je de comments optimaal gebruikt en wat ervoor nodig is om zelfs vanuit Excel, OneDrive of SharePoint Online dynamische opmerkingen toe te voegen aan de rapportages.

Benieuwd naar samenwerken in Power BI door juist gebruik van comments? Meld je dan snel aan!

*let op: in de webinarreeks lichten we verschillende tools toe om (samen-)werken in Power BI te optimaliseren. Voor elk onderdeel van de reeks kun je je apart inschrijven. 

Event host
Otis
Business Development
Guest speaker
Guest Speaker Zebra BI
Tine
Zebra BI consultant
Deze webinar is onderdeel van een reeks:
Comments in

Power BI

Microsoft zorgt voor een connectie tussen Power BI en andere Microsoft-tools, die comments mogelijk maken. Voortaan jouw actuals, budget en forecast snel inzichtelijk mét de juist (extra) info.

Power BI,

SharePoint & Teams

Samenwerken op afstand met SharePoint en Teams – waarom zou je Power BI daar niet ook in meenemen? Ontdek hoe je jouw visualisaties samen optimaal gebruikt.

Data structureren

voor Power BI

Niet onbelangrijk: is jouw data eigenlijk wel op orde? Ontdek de verschillende manieren om gestructureerd jouw data in Power BI te laden – helemaal geautomatiseerd.

Forecasting

zonder Excel

Kon dat maar… je forecasting doen vanuit Power BI. Say no more! Power BI helpt je bij je forecast en budget, zonder dat je hiervoor nog (additioneel) Excel nodig hebt.

Aanmelden voor webinar
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Functie
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
Webinar
1. Comments in Power BI
2. Power BI, SharePoint en Teams
3. Data structureren voor Power BI
4. Forecasting zonder Excel
* verplicht veld
Timing

Op 12 november 2020, vanaf 13:00 uur.

Kosten

Deelname aan deze sessie is kosteloos!