Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Event

Inspiratiesessie
BI en Theobald voor SAP

Wanneer?2 april 2020
Waar?iqbs kantoor

Haal alles uit jouw SAP data met iqbs BI

Diep weggestopte data komt aan de oppervlakte en wordt inzichtelijk gemaakt. Met iqbs BI is het mogelijk om verbanden te zien die je eerder niet in beeld had. Voor veel processen in SAP hebben wij een kant-en-klaar framework waardoor we met zeer beperkte inspanning de data in jouw organisatie ontsluiten en vertalen naar inzichtelijke rapportages.

Ook als jouw organisatie meerdere databronnen gebruikt, kunnen we een gepaste oplossing bieden. Jouw data uit SAP kunnen we koppelen aan data uit bijvoorbeeld Excel of een CRM-systeem om tot betere inzichten en conclusies te komen.

Wil je al informatie opdoen voordat je onze seminar bij komt wonen? Bekijk dan onze expertise pagina over iqbs BI voor SAP eens!

Event host
Jos van Vucht
BI consultant

Programma:

Intro

Na een korte introductie van iqbs BI voor SAP laten we je graag zien hoe onze oplossing werkt. We doorlopen samen de stappen van de extractie van de data uit SAP (en andere databronnen), tot aan het maken en tonen van een visualisatie in Power BI.

Case

Aan de hand van een sprekende case laten wij zien hoe eenvoudig je kunt werken met Power BI. Met onze best practices presenteren we hoe je Power BI succesvol kunt schalen in jouw organisatie; zowel nationaal als internationaal.

Demo

Door middel van onze demo laten we je zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard
te bouwen en meer inzicht te krijgen in jouw data
met Power BI.

Afsluiting

Na een intensieve middag is het goed om samen af te sluiten in de vorm van een borrel. Blijf jij nog even hangen, je kan ons hier ook alles over BI vragen.

Aanmelden voor inspiratiesessie
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_sap
* verplicht veld
Timing

Op 2 april 2020, van 13:30 uur tot 16:30 uur.

Kosten

Deelname aan deze sessie is kosteloos!

Locatie

Ons kantoor is inĀ Bunnik, direct aan de A12 en op slechts enkele kilometers van Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is het prima te bereiken.

Laat hier je vraag of opmerking achter

Not readable? Change text. captcha txt