TESTOMGEVING

Event

SAP-data beheersbaar maken
met Microsoft BI

Wanneer?t.b.a.
Hoe?Online webinar

 

Hoe je SAP data ontsluit met een beperkt budget

De waarde van jouw data in SAP zit diep weggestopt en je wilt hier meer grip op krijgen. Verbanden ontdekken en conclusies trekken uit deze data is helaas niet voor iedereen weggelegd. Hoe creëer je overzicht in al deze data? Wellicht heb je hier al een BI-oplossing voor. Maar wat als je het ook nog wilt combineren met data uit andere bronnen? Moet je dan al je data downloaden uit de verschillende databases om zelf verbanden te vinden? 

Ons antwoord: nee! Wij bieden je het fundament voor je BI-oplossing op SAP. De SAP-gecertificeerde connector van Theobald maakt het, in combinatie met het Microsoft BI platform, mogelijk om jouw SAP-data snel in een datawarehouse te laden. Ons efficiënte framework is snel neer te zetten en te configureren en geeft je live rapportages vanuit jouw data, bijvoorbeeld in Power BI. 

Wil je al meer lezen over hoe we dit doen? Bekijk dan onze expertise pagina over iqbs BI voor SAP eens, en meld je snel aan voor onze sessie.

Topic expert

BI consultant

Topics:

Intro

We beginnen met een korte introductie over de toegevoegde waarde van serieuze Business Intelligence voor jouw bedrijf en de tooling van Microsoft, die wij hiervoor gebruiken.

Verdieping

Vervolgens geven we antwoord op de grote vragen: hoe kun je data uit SAP standaardiseren? Wat zijn voor- en nadelen van SAP datasources? En wat betekent deze BI voor mijn SAP-omgeving?

Demo

Tot slot laten we je kort zien hoe dit framework jou concreet kan helpen – en wat Theobald daar in toevoegt.

Aanmelden voor deze sessie

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_sap
* verplicht veld
Timing

Meld je aan om op de hoogte te blijven van de nieuwe datum van ons event.

Voorwaarden

Deelname aan deze webinar is kosteloos, maar alleen mogelijk na aanmelding.