Reporting in Power BI volgens IBCS standaarden

Webinar
Wanneer?21 november 2023
Tijd?09:00 tot 09:40 uur
LocatieOnline
Webinar: hoe kan IBCS jouw rapportages verbeteren?

Waar kijk ik eigenlijk naar in een rapport? Waar is er actie benodigd? Hoe kan ik het beste bepaalde cijfers visualiseren? Een taartdiagram of toch liever een bar chart? En wanneer gebruik je een gecombineerde as? Stuk voor stuk vragen waar de methodiek van IBCS antwoord op geeft. IBCS biedt dé methode op een presenteerblaadje om goed leesbare rapportages te maken. Het helpt je op een consequente manier rapporten te maken die uniformiteit uitstralen en voor iedereen leesbaar zijn.

Wat we vaak zien binnen organisaties is een wildgroei aan rapportages. Met Power BI self-service kan iedereen natuurlijk rapporten bouwen, wat de leesbaarheid niet altijd ten goede komt. Daarom kijken we op 21 november samen naar IBCS en hoe je in Power BI eenduidige en consequente rapporten maakt. We bespreken de methodiek van IBCS én laten je direct zien hoe èn wat het je oplevert in een demo.

Event hosts

Inschrijfformulier webinar

Wil jij precies weten dit voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Je ontvangt van ons een bevestiging. 

Voornaam*
Achternaam
Email*
Functie
Bedrijfsnaam*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
Seminar

Kosten

Deelname is kosteloos!

Online

Je ontvangt van ons een link naar het webinar in Microsoft Teams.