Webinar

Data structureren
voor Power BI

Wanneer?n.t.b.
Hoe laat?n.t.b.

Automatisch data structureren met Power Query

Dat je met Power BI veel kunt, is inmiddels duidelijk. Het brengt je meer inzicht in jouw financiële data maar legt ook verbanden die je voorheen niet scherp had. Maar voordat je begint aan het maken van overzichtelijke rapporten in Power BI moet je zorgen dat jouw bedrijfsdata gestructureerd wordt. Hoe doe je dat en hoe zorg je er uiteindelijk voor dat jouw data op de juiste manier in Power BI geladen wordt?

In een reeks van webinars ontdek je hoe je Power BI nóg sneller en beter inzet door samen te werken aan je rapportages. Tijdens de allereerste webinar in de reeks werd duidelijk hoe je je rapportages kunt verduidelijken voor je collega door het toevoegen van comments. In het tweede deel werd de aandacht gevestigd op het delen van jouw rapportages via verschillende geïntegreerde Microsoft platformen zoals Microsoft Teams en SharePoint. Tijdens het volgende webinar laten we je zien hoe je jouw data kunt structureren met Power Query, zodat alle bedrijfsdata klopt en je het kunt verwerken in Power BI.

Wil jij leren hoe je data op de juiste manier structureert? En hoe je enorme hoeveelheden data automatisch kunt omzetten zodat het inladen in Power BI niet fout kan gaan? Meld je snel aan en ontdek alle mogelijkheden van Power Query op ons webinar.

let op: in de webinarreeks lichten we verschillende tools toe om (samen-)werken in Power BI te optimaliseren. Voor ieder onderdeel van de reeks kun je je apart inschrijven. 

Psst: Dit is de derde webinar van deze webinarreeks. De eerste webinar ging over het verduidelijken van je rapportages met comments en dynamische visualisaties binnen Power BI. Wil je deze terugkijken? Klik dan op het filmicoon hiernaast.

Event hosts
Otis
Business Development
Jos
Power BI consultant
Deze webinar is onderdeel van onze Power BI webinarreeks:
Comments in

Power BI

Microsoft zorgt voor een connectie tussen Power BI en andere Microsoft-tools, die comments mogelijk maken. Voortaan jouw actuals, budget en forecast snel inzichtelijk mét de juiste (extra) info.

Power BI,

SharePoint & Teams

Samenwerken op afstand met SharePoint en Teams – waarom zou je Power BI daar niet ook in meenemen? Ontdek hoe je jouw visualisaties samen met je team optimaal gebruikt.

Data structureren

voor Power BI

Niet onbelangrijk: is jouw data eigenlijk wel op orde? Ontdek de verschillende manieren om gestructureerd jouw data in Power BI te laden – helemaal geautomatiseerd.

Forecasting

zonder Excel

Kon dat maar… je forecasting doen vanuit Power BI. Say no more! Power BI helpt je bij je forecast en budget, zonder dat je hiervoor nog (additioneel) Excel nodig hebt.

Aanmelden voor deze webinar
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Functie
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
Webinar
3. Data structureren met Power Query
4. Forecasting zonder Excel
* verplichte velden
Timing

Nader te bepalen. Schrijf je alvast in en ontvang een herinnering voor ons Power BI webinar.

Kosten

Deelname aan deze webinarreeks is kosteloos.