Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Event

Inspiratiesessie BI voor Odoo

Wanneer?17 september 2020
Waar?Online webinar

Haal alles uit jouw Odoo data met iqbs BI

Voor een beetje inzicht in jouw data uit Odoo ben je wellicht al aan de slag gegaan met Odoo BI. Al snel blijkt dat je hieruit geen volledig beeld krijgt van de data, omdat deze te diep in de software zit of bijvoorbeeld uit een andere versie van Odoo moet komen. iqbs BI geeft dan meer inzicht, bijvoorbeeld met de visualisaties van Power BI. Het is dan zelfs mogelijk om data uit andere bronnen te koppelen voor een completer overzicht: door de combinatie van uw gegevens uit Odoo en bijvoorbeeld Excel, Google Analytics en SharePoint zie je verbanden die eerder niet zichtbaar waren.

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op de bewezen tooling van Microsoft; zo ook iqbs BI voor Odoo. We laten graag zien hoe we uw data integreren in Power BI om jou het werkleven gemakkelijker te maken! Mocht je voorkeur hebben voor een andere visualisatietool van Microsoft, dan denken we natuurlijk ook graag met je mee.

Wil je al informatie opdoen voordat je ons webinar bij komt wonen? Bekijk dan onze expertise pagina over iqbs BI voor Odoo eens!

Event host

Otis
Business Development bij iqbs
Leo
Managing Partner bij erp|open

Programma:

Intro

Na een korte introductie van iqbs BI voor Odoo laten we je graag zien hoe onze oplossing werkt. We doorlopen samen de stappen van de extractie van de data uit Odoo (en andere databronnen), tot aan het maken en tonen van een visualisatie in Power BI.

Klantcase

Aan de hand van een sprekende case laten wij samen met erp|open zien hoe eenvoudig je kunt werken met Power BI. Bovendien vertelt een ervaringsdeskundige hoe het proces en de uitwerking van iqbs BI voor Odoo in zijn bedrijf is gegaan.

Demo

Door middel van onze demo laten we je zien hoe toegankelijk de rapportagemogelijkheden zijn en hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen en meer inzicht te krijgen in jouw data met Power BI.

Q&A

Na een intensieve middag is het goed om samen af te sluiten, je kan ons hier alles over BI vragen.

Aanmelden voor webinar

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
Info
seminar_iqbs_odoo
* verplicht veld
Timing

Op 17 september 2020, van 13:00 uur tot 14:00 uur.

Kosten

Deelname aan deze sessie is kosteloos!

Laat hier je vraag of opmerking achter

Not readable? Change text. captcha txt