Webinar

Inspiratiesessie BI voor Odoo

Wanneer?op aanvraag
Waar?Online webinar

Haal alles uit jouw Odoo data met iqbs BI

Voor een beetje inzicht in jouw data uit Odoo ben je wellicht al aan de slag gegaan met Odoo BI. Al snel blijkt dat je hieruit geen volledig beeld krijgt van de data, omdat deze te diep in de software zit of deels uit een andere versie van Odoo moet komen. iqbs BI geeft dat inzicht wel, met de krachtige visualisaties van Power BI. Het is dan zelfs mogelijk om data uit andere bronnen te koppelen voor een completer overzicht: door de combinatie van jouw gegevens uit Odoo en bijvoorbeeld Excel, Google Analytics en SharePoint zie je verbanden die eerder niet zichtbaar waren.

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op de bewezen tooling van Microsoft; zo ook iqbs BI voor Odoo. We laten graag zien hoe we jouw data integreren in Power BI om je het werkleven gemakkelijker te maken! Mocht je voorkeur hebben voor een andere visualisatietool van Microsoft, dan denken we natuurlijk ook graag met je mee.

Wil je al informatie opdoen voordat je ons webinar bij komt wonen? Bekijk dan onze expertise pagina over iqbs BI voor Odoo eens!

Event hosts

Otis
Business Development bij iqbs
Leo
Managing Partner bij erp|open

Programma:

Intro

In een korte introductie vertellen we je hoe de samenwerking tussen erp|open en iqbs tot stand is gekomen en waarom dit zo belangrijk is voor inzicht in jouw Odoo data.

Verdieping

Meerdere bronnen koppelen, zelf visualisaties kiezen, dashboards bouwen en delen met één versie van de waarheid: we vertellen je hoe het werkt.

Demo

Door middel van onze demo laten we je zien hoe toegankelijk de rapportagemogelijkheden zijn en hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen en meer inzicht te krijgen.

Q&A

Na al deze informatie heb je vast nog vragen over Odoo, BI of Power BI. Natuurlijk beantwoorden we deze graag! Hiermee sluiten we de webinar af. 

Aanmelden voor webinar

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
Info
seminar_iqbs_odoo
* verplicht veld
Timing

Op aanvraag beschikbaar

Kosten

Deelname aan deze sessie is kosteloos!

Locatie

Deze sessie is online. Na aanmelding ontvang je de toegangslink naar het webinar.