Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

iqbs BI for SAP

Op zoek naar een functionele en kostenefficiënte manier om managementrapportages uit uw SAP omgeving te halen? iqbs BI is een makkelijk te gebruiken, snel te implementeren en betaalbare Business Intelligence oplossing, gebaseerd op het Microsoft BI platform en natuurlijk met een SAP gecertificeerde koppeling.

SAP en Microsoft BI een ijzersterke combinatie

Aan de basis van iqbs BI staat Microsoft technologie. Gartner heeft Microsoft BI in 2018 verkozen tot leider op het gebied van visie en uitvoerbaarheid van haar visie. Dit leidt tot een continue verbetering van haar producten, die blijven aansluiten op de behoeften van onze klanten. Dankzij de schaalbare toepassingsmogelijkheden kan flexibel worden ingespeeld op de actuele behoefte. En met de Microsoft rapportage mogelijkheden binnen SQL Reporting Services, Excel of PowerBI kan iedere gebruiker op de manier werken die bij hem past.

Volledig SAP gecertificeerd

iqbs BI bevat voorgedefinieerde datasets met voorbeeldrapportages. Hierdoor kunnen onze consultants al binnen enkele weken een werkende BI omgeving realiseren. Het iqbs BI platform werkt platformonafhankelijk. Daardoor wordt er gelijktijdig gebruik gemaakt van diverse databronnen. Dankzij de door SAP gecertificeerde connector van Theobald zijn wij in staat om alle SAP databronnen te importeren in onze BI oplossing.

Seminar iqbs BI for SAP

iqbs BI organiseert een enerverende middag om u kennis te laten maken met iqbs BI for SAP. iqbs BI is een framework volledig gebasseerd op de Microsoft BI suite. iqbs BI for SAP maakt gebruik van Theobald Xtract IS om de koppeling met de SAP database te maken. Dit product is volledig SAP gecertificeerd.

Download direct het Whitepaper : iqbs BI for SAP

whitepaper-iqbs-sap
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
* verplicht veld

Veilig en geautoriseerd

Door gebruik te maken van de door iqbs BI ontwikkelde voorgedefinieerde datasets / procesanalyses in combinatie met een krachtig corporate of persoonlijk dashboard kunt u direct aan de slag om te sturen op uw prestaties. Aan de hand van Key Performance Indicators ontsluit iqbs data uit SAP of zelfs uit aanvullende bronsystemen. Veilig, geautoriseerd en met één versie van de waarheid.

De continue innovatie binnen Microsoft BI in combinatie met krachtige databeveiliging maakt de oplossing schaalbaar voor elke organisatie. Rapportages kunnen getoond worden in alle mogelijke varianten binnen het Microsoft BI platform, (Excel, Reporting Services; onderdeel van SQL server en Power BI).

Volwaardig alternatief als de perfecte aanvulling op SAP BW

Doordat iqbs BI voor SAP als basis het solide iqbs framework gebruikt dat volledig platform onafhankelijk is, kan het op meerdere manieren worden ingezet. Afhankelijk van de behoefte binnen uw organisatie.

Organisaties die SAP BW gebruiken lopen tegen de beperking aan dat er beperkt externe bronnen kunnen worden toegevoegd. iqbs kent deze beperking niet. Of de databron nu SAP, een Excel bestand of een CRM pakket is; iqbs BI neemt het op in haar datawarehouse en integreert meerdere bronnen. Hierdoor is er ook in een complexe omgeving maar één versie van de waarheid.

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×