Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

BI Trainingen

Als implementatiepartner helpen wij graag onze klanten om de nieuwe omgeving op de juiste wijze te gebruiken en te beheren. iqbs biedt kennisoverdracht tijdens en na de implementatie van een Business Intelligence traject. Beheerders kunnen tijdens de implementatie worden getraind. Voor eindgebruikers organiseren wij persoonlijke of klassikale trainingen. Dit kan op maat worden afgestemd of er kan een algemene gebruikerstraining worden aangeboden.

iqbs BI training op maat

De implementatie van Business Intelligence toepassingen vind op maat plaats. Ieder bedrijf is uniek. De bijbehorende rapportages vanzelfsprekend ook. iqbs stemt uw opleidingsbehoefte met u af en bepaalt samen met u hoe de gebruikers van de rapportages zo snel en efficiënt mogelijk gebruik kunnen maken van de geboden informatie.

Optimale afstemming

Onze trainingen zijn toegesneden op uw specifieke wensen en eisen. De trainers van iqbs hebben een gedegen achtergrond in de architectuur en toepassingsmogelijkheden van BI. Zij zijn in staat om de gewenste kennis snel over te dragen en dragen zo bij aan het verhogen van gebruiksgemak en gebruikerstevredenheid.

Onze trainingen:

De iqbs bi trainingen kunnen op een locatie naar keuze worden gegeven.

iqbs BI end-user basis

De instap training
voor eindgebruikers

iqbs BI end-user geavanceerd

De training voor eindgebruikers die meer uit
de verschillende rapportages willen halen

iqbs BI application management

Dagelijks beheer
van de iqbs BI omgeving

iqbs BI development

Bedoeld voor het in eigen beheer kunnen ontwikkelen binnen het iqbs Framework

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×