Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

iqbs BI Framework

Het iqbs BI Framework is een op de Kimball methodiek gebaseerde BI inrichting voor het Microsoft BI platform. De Kimball methodiek gaat uit van de ervaringen van de gebruiker en niet van de database of de applicatie. Een hoge gebruikerstevredenheid staat voorop. Het iqbs BI Framework bestaat uit een aantal zelf ontwikkelde tools in combinatie met de ‘best practices’ van Microsoft BI. Zo kunnen we een veilige, degelijke en snelle business intelligence omgeving creëren.

Hoe pas ik het toe?

Ook wanneer u geen SAP of Infor gebruikt, kunt u het iqbs BI Framework toepassen. Uiteraard kan iqbs de implementatie van dit framework volledig verzorgen, maar u kunt er binnen uw organisatie ook volledig zelf mee aan de slag! Na een training van enkele dagen is uw BI team in staat om het framework toe te passen en uw BI omgeving om te zetten naar een gedegen, stabiel platform.

iqbs Solutions ondersteunt waar nodig bij het opzetten en inrichten van Microsoft SQL Server en eventueel SharePoint en helpt u op weg bij de ingebruikname van onze tools. Waar er binnen uw omgeving gebruik is gemaakt van maatwerk, of waar u gebruik maakt van databronnen waar we nog geen standaardoplossing voor hebben ontwikkeld, maakt iqbs gebruik van een codegenerator. Dit heeft een aantal grote voordelen. Code wordt snel en op uniforme wijze gegenereerd. Door de logische structuur is de code makkelijk te begrijpen voor ontwikkelaars (zowel iqbs consultants als ontwikkelaars buiten iqbs) en werkt iedere iqbs consultant op dezelfde consistente manier. Daarnaast zijn wij hiermee in staat om in enkele dagen al resultaten op te leveren.

Wat kost het?

U kunt het iqbs BI Framework toepassen voor een vast bedrag per jaar. Dit bedrag is afhankelijk van de omvang van uw BI omgeving. Hiervoor krijgt u tools, documentatie en support op het iqbs BI Framework. Training en initiële implementatie worden apart in het project aangeboden.

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het iqbs BI Framework voor uw organisatie? Wij vertellen u hier graag meer over.

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×