2 april: Power BI gebruikersdag

  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. 2 april: Power BI gebruikersdag

Power BI Gebruikersdag

Op 2 april mogen we elkaar weer in het echt ontmoeten op een beurs! Dan staat de volgende Power BI gebruikersdag gepland. We zijn druk met de voorbereidingen want wij zijn er ook weer bij in onze stand.

In 2019 hebben we veel enthousiaste gebruikers mogen spreken in de laatste live editie van dit event. Vanwege de bekende omstandigheden werd het evenement in 2020 online georganiseerd, en nu zijn we blij jullie dit jaar weer op locatie te kunnen ontvangen in de Jaarbeurs.

power bi gebruikersdag
Onze collega's in 2019

Stand nummer 7

Ook dit jaar ontvangen we jullie graag weer in onze eigen stand op standnummer 7 in de buurt van de registratiebalie. Kom langs voor een gezellig praatje, vraag onze collega’s naar onze ervaringen met Power BI bij onze nieuwste klanten of kom sfeer proeven in ons team: we zijn ook altijd nog op zoek naar meer collega’s!

Prijsvraag

We hebben een mooie prijsvraag bedacht voor de bezoekers van onze stand. Uiteraard hebben we ook mooie prijzen voor een aantal winnaars in petto! Kom zeker even kijken, doe mee en wie weet nodigen we je binnenkort uit op onze mooie kantoor in Bunnik om je één van de prijzen te overhandigen.