Event

SAP beheersbaar maken met
Microsoft Business Intelligence

Wanneer?16 maart 2021
Hoe?Online webinar

Hoe je SAP data ontsluit met een beperkt budget

De waarde van jouw data in SAP zit diep weggestopt en je wilt hier meer grip op krijgen. Verbanden ontdekken en conclusies trekken uit deze data is helaas niet voor iedereen weggelegd. Hoe creëer je overzicht in al deze data? Wellicht heb je hier al een BI-oplossing voor, maar vaak zijn deze erg duur. Onze BI voor SAP oplossing is daarentegen heel betaalbaar. Maar wat als je het ook nog wilt combineren met data uit andere bronnen? Moet je dan al je data downloaden uit de verschillende databases om zelf verbanden te vinden? 

Ons antwoord: nee! Wij bieden je het fundament voor je BI-oplossing op SAP. Met onze vernieuwde Business Intelligence oplossing zorgen we ervoor dat je sneller dan ooit je data van SAP kunt analyseren. Heb je ook nog data in een ander systeem? Geen probleem: voor de beste inzichten combineren we de data uit SAP met deze data.

Benieuwd naar meer? Schrijf je snel in voor het webinar.

Hosts

Business Development

Principal BI Consultant

Topics:

Intro

We beginnen met een korte introductie over onze specialisatie en de toegevoegde waarde van serieuze Business Intelligence voor jouw bedrijf en de tooling van Microsoft, die wij hiervoor gebruiken.

Uitleg & demo

Vervolgens geven we antwoord op de vraag: hoe werkt iqbs Business Intelligence voor SAP gebruikers? We laten je middels een demo zien hoe we jouw SAP data met onze Business Intelligence oplossing kunnen omzetten in relevante rapportages.

Q&A

Tot slot is er voldoende ruimte waarin je al je vragen over BI voor SAP in combinatie met Azure kunt stellen. Onze BI-specialisten kunnen niet wachten om jou en je organisatie verder te helpen met onze vernieuwde SAP-oplossing.

Meld je nu aan voor het webinar!

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Functie
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
Webinar
* verplicht veld
Timing

Donderdag 16 maart, vanaf 13:00 uur.

Voorwaarden

Deelname aan dit webinar is gratis, maar alleen mogelijk na aanmelding.

Laat hier je vraag of opmerking achter