Event

SAP beheersbaar maken met
Microsoft BI in Azure

Wanneer?       26 mei 2021
Hoe?Online webinar

Van on-premise BI voor SAP naar cloud based in Azure

Een betaalbare BI-oplossing voor SAP?  iqbs heeft de oplossing die jouw SAP-data omzet in heldere rapporten en dashboards. Met onze vernieuwde oplossing zorgen we dat je sneller dan ooit je SAP-data kunt analyseren. iqbs BI voor SAP is daarmee het nieuwe fundament voor jouw Business Intelligence omgeving. Onze BI-oplossing kan zowel on-premises en in de cloud draaien. In 2021 verscherpt de focus bij Microsoft naar hun cloudplatform Azure. Met Azure kun je in de cloud services kopen en deze aan- en uitzetten wanneer je deze nodig hebt.

We nemen je graag mee in onze visie en de oplossing die wij voor een van onze klanten hebben ontwikkeld. We hebben de iqbs BI voor SAP oplossing bij onze klant volledig gemigreerd naar Azure. Hierdoor is de BI-omgeving altijd beschikbaar en zijn er nieuwe mogelijkheden voor kostenreductie omdat je in Azure de diensten relatief eenvoudig kunt aanpassen op de bedrijfsbehoeften.

Een on-premises basis kunnen we niet zomaar omzetten naar combinatie van verschillende Azure diensten. Onze consultants leren iedere dag bij en daarom nemen we je ook graag mee in een aantal lessons learned. We werken iedere dag weer voor onze klanten om de nieuwe ontwikkelingen Azure optimaal te benutten in onze BI oplossingen!

Wil jij weten hoe we jouw SAP-data via onze iqbs BI voor SAP oplossing, o.a. met de Theobald integraties, omzetten naar relevante stuurinformatie in Power BI? Meld je dan nu aan voor ons webinar en ontdek de alle voordelen van iqbs BI voor SAP met de mogelijkheden van Microsoft Azure.

Benieuwd naar meer? Schrijf je snel in voor het webinar.

Hosts

Business Development

Principal BI Consultant

Programma:

Intro

We beginnen met een korte introductie over onze specialisatie en de toegevoegde waarde van Business Intelligence voor jouw bedrijf, iqbs BI voor SAP en de waarde van BI-componenten in Microsoft Azure.

Uitleg & demo

Vervolgens nemen we je mee in onze klantcase waarin we on-premise BI migreren naar BI op Azure. We laten je in een demo zien hoe we SAP data met onze Business Intelligence oplossing kunnen omzetten in relevante rapportages.

Q&A

Tot slot is er voldoende ruimte waarin je al je vragen over BI voor SAP in combinatie met Azure kunt stellen. Onze BI-specialisten kunnen niet wachten om jou en je organisatie verder te helpen met onze BI voor SAP oplossing.

Meld je nu aan voor het webinar!

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Functie
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
Webinar
* verplicht veld
Timing

Dinsdag 26 mei, vanaf 09:00 uur.

Voorwaarden

Deelname aan dit webinar is gratis, maar alleen mogelijk na aanmelding.