Webinar

Forecasting zonder Excel
met Power BI

Wanneer?t.b.a.
Hoe laat?t.b.a.                                    

Forecasting in Power BI, zonder Excel

Dat je met Power BI veel kunt, is inmiddels duidelijk. Het brengt je meer inzicht in jouw financiële data maar legt ook verbanden die je voorheen niet scherp had. In een financiële functie is Power BI al bijna niet meer weg te denken. Maar je kunt nog een stap verder met Power BI, het helpt je ook om forecasts en budgetten te maken zonder dat je nog (additioneel) Excel nodig hebt.

Op dit moment wordt er nog aan de inhoud van deze webinar gewerkt. Deze pagina wordt binnenkort verder aangevuld met informatie. Maar je kunt je natuurlijk wel alvast inschrijven, dan krijg je een melding.

let op: in de webinarreeks lichten we verschillende tools toe om (samen-)werken in Power BI te optimaliseren. Voor ieder onderdeel van de reeks kun je je apart inschrijven. 

Psst: Dit is de vierde webinar van deze webinarreeks. De eerste webinar ging over het verduidelijken van je rapportages met comments en dynamische visualisaties binnen Power BI. Wil je deze terugkijken? Klik dan op het filmicoon hiernaast.

Event host
Jos
Power BI consultant
Deze webinar is onderdeel van onze Power BI webinarreeks:
Comments in

Power BI

Microsoft zorgt voor een connectie tussen Power BI en andere Microsoft-tools, die comments mogelijk maken. Voortaan jouw actuals, budget en forecast snel inzichtelijk mét de juiste (extra) info.

Power BI,

SharePoint & Teams

Samenwerken op afstand met SharePoint en Teams – waarom zou je Power BI daar niet ook in meenemen? Ontdek hoe je jouw visualisaties samen met je team optimaal gebruikt.

Data structureren

voor Power BI

Niet onbelangrijk: is jouw data eigenlijk wel op orde? Ontdek de verschillende manieren om gestructureerd jouw data in Power BI te laden – helemaal geautomatiseerd.

Forecasting

zonder Excel

Kon dat maar… je forecasting doen vanuit Power BI. Say no more! Power BI helpt je bij je forecast en budget, zonder dat je hiervoor nog (additioneel) Excel nodig hebt.

Aanmelden voor deze webinar
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Functie
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
Webinar
4. Forecasting zonder Excel
* verplichte velden
Timing

De datum van dit event wordt nog bepaald. Je kunt je wel vast inschrijven om op de hoogte gehouden te worden! 

Kosten

Deelname aan deze webinarreeks is kosteloos.