Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Event

Inspiratiesessie Power BI

Wanneer? 12 november 2020
Waar? iqbs kantoor

Power BI optimaal gebruiken in uw organisatie

Power BI is een handige visualisatietool die jou in staat stelt om al jouw data eenvoudig op zowel een pc als mobiel te ontsluiten. Power BI maakt het tevens eenvoudig zelf te rapporten of dashboards te creëren. Wij laten je graag zien hoe! Stel jouw persoonlijke combinatie van analyses, bedrijfsrapportages, big data en real-time informatie samen, om deze vervolgens te raadplegen waar en wanneer je maar wil.

Meerdere bronnen (ERP, CRM, etc.) gebruiken voor de rapportages van jouw organisatie, zorgen dat de juiste mensen de juiste data inzien, data direct met Power BI koppelen of via een aparte rapportage database – we helpen u graag met deze dilemma’s.

Wil je al informatie opdoen voordat je onze seminar bij komt wonen? Bekijk dan eens de informatie over Power BI als technologie.

Event host

Jos
BI consultant

Programma:

Intro

We beginnen de middag met de introductie van Power BI. Wat zijn de mogelijkheden en wat maakt het zo bijzonder tegenover andere BI –oplossingen? Van visualisaties tot dashboards, wij leggen het graag aan je uit.

Case

Aan de hand van een sprekende case laten wij zien hoe eenvoudig je kunt werken met Power BI. Met onze best practices presenteren we hoe je Power BI succesvol kunt schalen in jouw organisatie; zowel nationaal als internationaal.

Demo

Door middel van onze demo laten we je zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard
te bouwen en meer inzicht te krijgen in jouw data
met Power BI.

Afsluiting

Na een intensieve middag is het goed om samen af te sluiten in de vorm van een borrel. Blijf jij nog even hangen, je kan ons hier ook alles over BI vragen.

Aanmelden voor inspiratiesessie

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
Seminar
* verplicht veld
Timing

Op 12 november 2020, van 13:30 uur tot 16:30 uur.

Kosten

Deelname aan deze sessie is kosteloos!

Locatie

Ons kantoor is in Bunnik, direct aan de A12 en op slechts enkele kilometers van Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is het prima te bereiken.

Laat hier je vraag of opmerking achter

Not readable? Change text. captcha txt