Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Layer2 SharePoint Connectors

Met Layer2 koppelt u Office 365 en SharePoint aan vrijwel iedere externe databron, zonder programmeren.  Alle standaard SharePoint lijst mogelijkheden zijn beschikbaar voor de geïntegreerde lijsten, inclusief zoeken, metadata, lookups, offline en mobiele toegang, notificaties en workflows.

Business Data List Connector voor SharePoint

BDLC voor SharePoint lost veel problemen op die nog steeds bestaan bij de de SharePoint out-of-the-box externe data integration. Layer2 BDLC maakt het eenvoudig om standaard SharePoint lijsten te koppelen aan vrijwel iedere externe databron, zonder programmeren en bi-directioneel, wanneer benodigd. Alle standaard SharePoint lijsten mogelijkheden zijn beschikbaar voor de geïntegreerde lijsten, inclusief zoeken, metadata, lookups, offline en mobiele toegang, notificaties en workflows.

Cloud Connector voor SharePoint Online en Office 365

SharePoint en Office 365 verbindt vrijwel ieder type on-premise of cloud-based data en document met SharePoint: eenvoudig te implementeren (zonder programmeren), veilig, altijd up-to-date en bi-directional (wanneer benodigd). Geen noodzaak voor installatie of aanpassingen binnen SharePoint. Alle standaard SharePoint lijsten en library functies zijn beschikbaar voor externe data. SharePoint on-premises or Online en Onedrive for Business worden volledig ondersteund voor synchronisatie van hybride applicaties.

Whitepaper Layer2

layer2_whitepaper

Over Layer2

Layer2 is een Microsoft Gold Certified Partner en ISV. Layer2 is een leidende leveranciers van Microsoft SharePoint en Office 365 apps in Europa met de voornaamste focus op Data Integratie, Collaborative Knowledge Management en Social Networking. Layer2 levert al meer dan 20 jaar services op het gebied van SharePoint, .NET programmering en IT infrastructuur. iqbs is implementatiepartner en reseller van Layer2 oplossingen.

Layer2-Partner-Logo-RGB-GGS-72ppi

Meer weten?

Geïnteresseerd in een licentie of wilt u meer informatie over Layer2?

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×