Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

iqbs BI voor Odoo

In enkele seconden diepgaande inzichten en rapportages uit uw Odoo data? De mogelijkheid om data uit verschillende bronnen te combineren? iqbs BI voor Odoo is gemakkelijk in het gebruik, in enkele dagen geïmplementeerd en super flexibel.

Rapporten en visualisaties van uw Odoo data

Odoo bevat alle data die u nodig heeft om dagelijks belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Het verkrijgen van informatie uit deze gegevens is echter lastig. De BI rapportages van Odoo zelf zijn zeer beperkt en het overhalen van Odoo gegevens naar tools zoals Excel is een moeilijk en tijdrovend karwei. Met iqbs BI voor Odoo genereert u zonder enige technische kennis in enkele seconden rapporten van uw Odoo data in de heldere visualisaties van Microsoft Power BI.

Inzicht in meer dan (één versie van) Odoo

Niet alleen is het mogelijk om naast de standaard Odoo datasets maatwerk te ontwikkelen (bijvoorbeeld als u maatwerk Odoo modules gebruikt), het is ook mogelijk om allerlei andere systemen te integreren in de rapportages, zoals Google Analytics, Sales Force en Dynamics. Zelfs data uit Facebook, SharePoint en Excel is te integreren met de Odoo rapporten. Bovendien is onze rapportage-oplossing een betere optie als u met verschillende versies van Odoo werkt.

Demo iqbs BI voor Odoo

Tijdens een gratis en vrijblijvende demo laten we zien hoe u eenvoudig en snel data uit uw Odoo omgeving in handzame rapportages en dashboards kunt omzetten.

Gepersonaliseerde rapportages

De standaardoplossing iqbs BI voor Odoo bevat per module een aantal voorbeeldrapporten waarmee u direct inzicht hebt in de prestaties van uw processen. Natuurlijk kunt u hierin zelf aanpassingen doen zodat u uw ideale rapporten kunt samenstellen.

Altijd en overal inzicht

De datasets en rapporten in iqbs BI voor Odoo worden aangeboden middels een webportaal waar gebruikers van waar dan ook ter wereld kunnen inloggen. Dit portaal is zowel via de computer als via mobiele apparaten toegankelijk.

Download de iqbs BI for Odoo whitepaper

iqbs-for-odoo-cover
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
* verplicht veld

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×