Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

iqbs BI for Odoo

iqbs BI voor Odoo is gemakkelijk in het gebruik, in enkele dagen geïmplementeerd en super flexibel. Genereer zonder technische kennis in enkele seconden rapporten en visualisaties van uw Odoo data.

Rapporten en visualisaties van uw Odoo data

Odoo all-in-one bedrijfssoftware bevat alle data die u nodig heeft om dagelijks belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Het verkrijgen van informatie uit deze gegevens is echter lastig. Odoo kent een zeer beperkte rapportagemogelijkheid en het overhalen van Odoo gegevens naar tools zoals Excel is een moeilijk en tijdrovend karwei. Met iqbs BI for Odoo genereert u zonder enige technische kennis in enkele seconden rapporten en visualisaties van uw Odoo data.

Flexibiliteit

Niet alleen is het mogelijk om naast de standaard Odoo datasets maatwerk te ontwikkelen (bijvoorbeeld als je maatwerk Odoo modules gebruikt), het is ook mogelijk om allerlei andere systemen te integreren in de rapportages. Gebruik je bijvoorbeeld Google Analytics? Geen probleem! Sales Force CRM of Microsoft Dynamics CRM? Ook dit kan geïntegreerd worden. Zelfs data uit Facebook, SharePoint lijsten en losse Excel bestanden is te integreren met de Odoo rapporten.

Demo iqbs BI voor Odoo

Tijdens een gratis en vrijblijvende demo laten we zien hoe u eenvoudig en snel data uit uw Odoo omgeving in handzame rapportages en dashboards kunt omzetten.

Download de iqbs BI for Odoo whitepaper

iqbs-for-odoo-cover
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
* verplicht veld

Vooringestelde voorbeeldrapporten

De standaardoplossing iqbs BI voor Odoo bevat per module een aantal voorbeeldrapporten waarmee u direct inzicht hebt in de prestaties van uw processen. Natuurlijk kunt u hierin zelf aanpassingen doen zodat u uw ideale rapporten kunt samenstellen.

Altijd en overal inzicht

De datasets en rapporten in iqbs BI voor Odoo worden aangeboden middels een webportaal waar gebruikers van waar dan ook ter wereld kunnen inloggen. Dit portaal is zowel via de computer als via mobiele apparaten toegankelijk.

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×