Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

iqbs BI for Infor Baan / LN

Een alternatief voor Infor BI/PM bestaat!
iqbs BI is een makkelijk te gebruiken, snel te implementeren en betaalbare Business Intelligence oplossing, gebaseerd op het Microsoft BI platform.

Wat is iqbs voor Infor LN | Baan?

De iqbs business intelligence oplossing voor Infor Baan en LN is 100% ontwikkeld op basis van Microsoft technologie.  Met voorgedefinieerde datasets / procesanalyses in combinatie met een krachtig corporate en persoonlijk dashboard kunt u direct aan de slag om te sturen op uw prestaties. Aan de hand van Key Performance Indicators ontsluit iqbs data uit 1 of meerdere bronsystemen. Veilig, geautoriseerd en met één versie van de waarheid.

Het iqbs BI platform werkt platform onafhankelijk. Daardoor kan er gelijktijdig gebruik worden gemaakt van diverse databronnen. iqbs BI belast in het dagelijks gebruik uw ERP systeem niet. De benodigde koppeling om de data uit Baan/Infor op halen is door iqbs ontwikkelt en al meer dan 10 jaar “proven technology”.

Snel en efficiënt met één bron als de waarheid

Aan de basis van iqbs BI staat Microsoft technologie. Microsoft BI wordt door Gartner al meer dan 10 jaar gezien als marktleider in het BI landschap. Door een sterke visie en de slagkracht om deze ook uit te voeren is iqbs samen met Microsoft in staat om hoogwaardige BI oplossingen te implementeren.

De continue innovatie binnen Microsoft BI in combinatie met krachtige databeveiliging maakt de oplossing schaalbaar voor elke organisatie. De rapportages worden getoond in onder meer Excel, SQL Reporting Services of in de cloud en als app met Power BI.

Seminar iqbs for Infor

iqbs organiseert een enerverende middag om u kennis te laten maken met iqbs BI. We beginnen de dag met een uitleg en korte demonstratie van iqbs BI for Infor LN en Baan. We zullen laten zien hoe u eenvoudig Infor data binnen uw organisatie te kunnen ontsluiten voor rapportages en dashboards. Direct beschikbaar vanuit uw broekzak.

Download direct het Whitepaper : iqbs BI for Infor Baan / LN

whitepaper-iqbs-infor
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
* verplicht veld

Gebruiksvriendelijke analyse & management rapportage binnen Infor Baan4, ERP en ERP LN

In de praktijk blijkt dat veel ERP -systemen geen of te weinig gebruiksvriendelijke functionaliteit bieden voor analyse & management rapportage van bedrijfsprestaties. Dit geldt ook voor de standaard reports die door Infor LN en Baan4 geproduceerd worden. Dit verklaart de toename van externe rapportage en datamining applicaties als Crystal Reports, Cognos en Business Objects.

Maar is het nu echt noodzakelijk om te investeren in nieuwe software om data te ordenen, beheren en op efficiënte wijze toegankelijk te maken? Om opnieuw een applicatie toe te voegen aan de reeds bestaande hoeveelheid van programma’s die u al in huis heeft?

Eenvoudig rapporteren vanuit Infor ERP LN en Baan (IV en ERP) het kan!

iqbs biedt een perfecte oplossing op basis van uw bestaande Microsoft software. U kunt met uw browser als interface direct van start om te sturen op uw prestaties.

De volgende standaard proces analyses (datasets of kubussen) zijn voor Infor LN en Infor Baan (4)IV /ERP(5) en Triton beschikbaar:

  • Inventory ( Omloopsnelheid, ABC analyse, Voorraadwaarde, Historisch verloop, Bestelparameters)
  • Purchase (Incourantheid Leverbetrouwbaarheid, Prijzen, Inkooporders, Ontvangsten, Offertes, Contracten, Vendorrating etc.)
  • Production (Productie orders en ontvangsten, Materiaalafgifte, Voorcalculatie/nacalculatie, Urenverantwoording en PCS projecten)
  • Sales: (Marges, Offertes, Orders, Leveringen, Contracten, Prijzen & Kortingen)
  • Finance: (V&W, Grootboek, Ouderdomsanalyse, Debiteuren, Crediteuren, Omzet, Voorraadwaarde, Liquiditeit)
  • Service: (Onderhoud, Installatie, Service Order Proces, Service Contracten)
  • Projects (Project informatie uit de echte TP Projectenmodule. PCS projecten zitten in Production)

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×