Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

iqbs BI voor multinationals

Om de hele organisatie te kunnen voorzien van goede managementinformatie is een professionele BI-omgeving nodig, het ‘Enterprise Data Warehouse (EDW)’. Eén van de belangrijkste functies van een EDW is de integratie van gegevens uit ‘alle’ bronsystemen van uw organisatie.

Al uw data in één enkel data warehouse in één enkele BI-omgeving

Typische EDW uitdagingen zijn het ontsluiten van een grote diversiteit aan bronsystemen, omgaan met multi-language, multi-currency, multi-timezone omgevingen met een grote verscheidenheid aan type gebruikers. Met iqbs BI voor EDW wordt alle bedrijfsdata binnen uw organisatie realtime als brondata in uw EDW geladen. Er is geen enkele verwarring over terminologie, want het Enterprise Data Warehouse definieert alle begrippen en relateert alle data aan elkaar.

Reken af met typische EDW uitdagingen

  • Internationaal verspreide bronsystemen
  • Verschillende soorten bronsystemen
  • Verschillende datastructuren
  • Internationaal verspreide gebruikers
  • Lokale, regionale en globale gebruikers
  • Tijdzones, valuta intercompany verkeer

Voordelen

De voordelen van iqbs zijn inmiddels in de praktijk bewezen:

1

Alle data in één systeem

2

Combineer data uit meerdere systemen en kom tot nieuwe inzichten

3

Sneller analyseren van data binnen uw organisatie

4

Verbeterde kwaliteit en consistentie van uw data

5

Bekijk en analyseer data uit het verleden

6

Ontlast uw operationele systemen

Seminar iqbs for Infor

iqbs organiseert een enerverende middag om u kennis te laten maken met iqbs BI. We beginnen de dag met een uitleg en korte demonstratie van iqbs BI for Infor LN en Baan. We zullen laten zien hoe u eenvoudig Infor data binnen uw organisatie te kunnen ontsluiten voor rapportages en dashboards. Direct beschikbaar vanuit uw broekzak.

Whitepaper iqbs BI voor SAP

whitepaper-iqbs-sap
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
* verplicht veld

Snel, flexibel en kosteneffectief

De voordelen van iqbs voor EDW zijn inmiddels in de praktijk bewezen: snelheid, flexibiliteit en kostenbesparing. Data is veel sneller beschikbaar voor analyse zonder dat dat ten koste gaat van de betrouwbaarheid. Ons framework is volledig gebaseerd op de Microsoft Data Platform. Dit bevat een set aan best practices en door iqbs ontwikkelde code-generatoren. Wij leveren dit framework wereldwijd en zijn dan ook trots dat wij grote multinationals tot onze klantenkring mogen rekenen.

Meer weten?

Wilt u meer controle en inzicht over de datastromen in uw organisatie? Heeft u moeite om uw data te beheren en transparant om te zetten naar bruikbare informatie? Wij helpen u graag bij uw datawarehouse vraagstukken. Neem contact met ons op!

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×