Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Onze partners

iqbs-partner-microsoft

Microsoft

Microsoft is ‘s werelds grootste software ontwikkelaars voor zakelijke software. De producten SQL Server, SharePoint en Office zijn onderdeel van het Microsoft Business Intelligence platform; wat op haar beurt weer de basis is voor iqbs BI.

theobald-logo

Theobald Software

Theobald Software is een ontwikkelaar voor software componenten welke het mogelijk maken om te koppelen aan SAP, in de meest uiteenlopende vormen. De producten van Theobald Software worden wereldwijd verkocht aan meer dan 1.300 klanten.

iqbs is implementatiepartner en reseller van de Theobald Software componenten voor ontsluiting van SAP data.

layer2 partner

Layer2

Layer2 is een Microsoft Gold Certified Partner en ISV. Zij is een van de leidende leveranciers van Microsoft SharePoint en Office 365 apps in Europa met de voornaamste focus op Data Integratie, Collaborative Knowledge Management en Social Networking. Layer2 staat bekend als een betrouwbare partner voor klanten in Europa en levert al meer dan 20 jaar consultancy en services op het gebied van SharePoint, .NET programmering en IT infrastructuur.

iqbs is implementatiepartner en reseller van Layer2 oplossingen en als zodanig in staat om deze producten te leveren en te implementeren.

Korade partner van iqbs

Korade

Korade levert consultancy en add-ons voor Infor Baan en ERP LN.
iqbs Solutions gebruikt deze expertise van Korade om iqbs BI for Infor blijvend door te ontwikkelen. Daarnaast is Korade reseller van iqbs BI.

iqbs-partner-csolutions

c)solutions

c)solutions is een fullservice internetbureau dat onder andere SharePoint oplossingen ontwikkelt en implementeert. De kennis en kunde van c)solutions wordt ingezet voor de ontwikkeling van het iqbs BI portal, welke gebaseerd is op SharePoint.

zebra-bi-400

zebra bi

zebra bi is een bedrijf uit Slovenië dat de rapporten uit Power BI visueel aantrekkelijker en inzichtelijker maakt. Ze gebruiken initiatiefrijke en responsive visuals voor Power BI, waarbij de grafieken en tabellen automatisch worden aangepast aan hun omgeving.

iqbs is implementatiepartner en reseller van zebra bi visuals en in staat om deze producten te leveren en te implementeren.

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×