TESTOMGEVING

BI voor SAP

Ontdek met gemak de kracht

van jouw data uit SAP

Direct veilig aan de slag

De belangrijkste KPI’s in één oogopslag inzichtelijk krijgen? Onze Business Intelligence biedt inzichten die je al veel eerder had willen hebben. Door gebruik te maken van onze gestandaardiseerde datasets en procesanalyse kun je snel aan de slag om de processen in jouw organisatie te optimaliseren. Jouw data is veilig en de koppeling van Theobald, die we gebruiken naar SAP, is volledig gecertificeerd.

Alternatief voor of aanvulling op SAP BW

Wij maken jouw informatie graag makkelijk en toegankelijk. Ál jouw informatie, dus ook data buiten SAP of (deels) vanuit SAP BW combineren we tot één inzichtelijk dashboard. In complexe situaties weten wij één versie van de waarheid te presenteren door alle bronnen op de juiste manier aan elkaar te relateren. Met het Microsoft BI platform ben je bovendien veel flexibeler tegen veel lagere kosten.  

Voordelen iqbs BI voor SAP

  • Toegankelijk en veilig door de innovatieve technologie van Microsoft
  • Niet belastend voor de basis: SAP blijft beschikbaar om in te werken
  • Gecertificeerde koppeling naar jouw SAP-data
  • Snel van start met onze Power Pack rapportages
  • Rapporteren zoals je fijn vindt, bijvoorbeeld in Excel, SQL Reporting Services of Power BI.
iqbs Power BI

Innovatieve tooling

Al 12 jaar op rij komt Microsoft in onderzoek uit de bus als leider in Analytics en BI. Wij gebruiken Microsoft daarom als basis voor al onze oplossingen. En dat gaat ook goed samen met SAP! Door de verschillende front-end mogelijkheden van Microsoft (Power BI, Excel, SQL) bieden we de tooling die jij fijn vindt.

SAP Power Pack

Standaard hebben we per SAP-module (FO/CO/SD/MM etc.) voorbeeldrapportages ontwikkeld in Power BI. Met onze SAP Power Pack kun je zo snel aan de slag met jouw KPI’s. Uiteraard kun je zelf aanpassingen doen in deze rapporten. In korte tijd heb je een geoptimaliseerde weergave van een dashboard naar jouw wensen. 

Overal toegankelijk

Vanwege de innovatieve mogelijkheden van Power BI raden we deze front-end oplossing aan. Hiermee kun je van waar dan ook ter wereld de rapportage raadplegen. Bovendien biedt deze tool de meest toegankelijke inzichten, die natuurlijk veilig en gepersonaliseerd zijn.

Kennissessie iqbs
BI voor SAP

Maak nu kennis met onze business intelligence voor SAP! In onze gratis seminar leggen we je uit hoe eenvoudig en snel je jouw data in handzame rapportages en dashboards kunt omzetten.

Omdat SAP focus heeft op ERP en iqbs op Business Intelligence, ontstaat een 'best of both worlds' situatie met iqbs voor SAP.
Roel
BI consultant
BI Downloads SAP

Download onze whitepaper

Op zoek naar een functionele, kosten efficiënte manier om managementrapportages uit uw SAP omgeving te halen? iqbs BI werkt met een SAP gecertificeerde koppeling.
Download onze whitepaper via het formulier hieronder voor meer informatie.

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
* verplicht veld