Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Seminar Power BI

iqbs en Microsoft organiseren een enerverende en interactieve dag om u kennis te laten maken met power BI.

Sneller, goedkoper en makkelijker

iqbs organiseert een enerverende en interactieve middag om u kennis te laten maken met power BI. De dag start om 11.00 uur en rond 15.00 uur verwachten we af te sluiten met een drankje. Uiteraard zorgen we voor een smakelijke lunch. Tevens heeft u zowel tijdens het seminar als na afloop volop mogelijkheden tot het stellen van vragen.

Power BI: “Waar u ook bent alle stuurinformatie van uw bedrijf zit gewoon in uw broekzak.

Niet voor niets hoort u steeds vaker de term “Power BI” als het gaat om rapportage mogelijkheden voor uw managementinformatie. Power BI is namelijk een handige visualisatietool die u in staat stelt om al uw data eenvoudig op zowel een pc als mobiel te ontsluiten. Power BI maakt het tevens eenvoudig  om zelf rapporten of dashboards te maken. Tijdens dit seminar laten wij u graag zien hoe.

Dit biedt als voordeel dat je met Power BI je persoonlijke combinatie van eigen analyses, bedrijfsrapportages, big data en real-time informatie kunt samenstellen, om deze vervolgens te kunnen raadplegen waar en wanneer je maar wilt. Met de Query-editor van Power BI Desktop kun je vervolgens deze data bewerken en omzetten naar de door jou gewenste visualisaties. Daarnaast is het mogelijk om zelf gegevenssets samen te stellen en geavanceerde rapportages op te stellen. Hierdoor kan platte data heel eenvoudig worden omgezet naar figuren die echt voor iedereen tot de verbeelding spreken.

Welke mogelijkheden de verschillende versies van Power BI hebben, en hoe eenvoudig Power BI is in gebruik wordt gedemonstreerd tijdens dit seminar. In één middag wordt u de voornaamste mogelijkheden voor eindgebruikers getoond, ook laten we zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen.

Locatie en routebeschrijving

Deze middag wordt gehouden op ons kantoor; Kosterijland 50 in Bunnik.

Meld je nu aan

Wat? Seminar iqbs power BI
Wanneer? 8 februari 2018
Tijd? 11:00 - 15.00 uur (incl. lunch)
Waar? Kosterijland 50, Bunnik
Kosten? GRATIS!
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_powerbi
* verplicht veld

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

Laat hier je vraag of opmerking achter