Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Demo Power BI

iqbs organiseert een interactieve middag om u kennis te laten maken met Power BI.

Waar u ook bent, alle stuurinformatie van uw bedrijf zit gewoon in uw broekzak

Power BI is een handige visualisatietool die u in staat stelt om al uw data eenvoudig op zowel een pc als mobiel te ontsluiten. Power BI maakt het tevens eenvoudig zelf rapporten of dashboards te maken. Wij laten u graag zien hoe! Stel uw persoonlijke combinatie van analyses, bedrijfsrapportages, big data en real-time informatie samen, om deze vervolgens te raadplegen waar en wanneer u wilt. Met de Query-editor bewerkt u deze data en zet u deze om naar de door u gewenste visualisaties. Power BI maakt het tevens mogelijk zelf gegevenssets en geavanceerde rapportages samen te stellen. Hierdoor wordt platte data heel eenvoudig omgezet naar aantrekkelijke visuals.

Programma

Tijdens dit seminar behandelen we de mogelijkheden van de verschillende versies van Power BI. Door middel van een interactieve demo laten we u zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen. Aan de hand van een sprekende case laten wij zien hoe eenvoudig u kunt werken met Power BI.

  • Intro: BOVAG
  • Case: Power BI in de praktijk
  • Demo: Aan de slag met Power BI
  • Afsluiting in het BOVAG café

Locatie

Het BOVAGhuis
Kosterijland 15, Bunnik

Het BOVAGhuis is ideaal gelegen in Bunnik, direct aan de A12 en op slechts enkele kilometers van Utrecht. Snelwegen A27, A28 en A2 zijn binnen 10 minuten van onze vergaderlocatie bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het BOVAGhuis prima te bereiken, station Bunnik ligt op 10 minuten loopafstand, en de streekbussen stoppen op enkele minuten lopen.

Meld je nu aan

Wat? Demo iqbs power BI
Wanneer? 7 februari 2019
Tijd? 13:00 - 17.00 uur
Waar? BOVAGhuis, Bunnik
Kosten? GRATIS!
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_powerbi
* verplicht veld

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

Laat hier je vraag of opmerking achter