Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Seminar Power BI

iqbs organiseert in samenwerking met Microsoft een enerverende en interactieve middag om u kennis te laten maken met Power BI.

Waar u ook bent, alle stuurinformatie van uw bedrijf zit gewoon in uw broekzak

Power BI is een handige visualisatietool die u in staat stelt om al uw data eenvoudig op zowel een pc als mobiel te ontsluiten. Power BI maakt het tevens eenvoudig zelf rapporten of dashboards te maken. Wij laten u graag zien hoe! Stel uw persoonlijke combinatie van analyses, bedrijfsrapportages, big data en real-time informatie samen, om deze vervolgens te raadplegen waar en wanneer u wilt. Met de Query-editor bewerkt u deze data en zet u deze om naar de door u gewenste visualisaties. Power BI maakt het tevens mogelijk zelf gegevenssets en geavanceerde rapportages samen te stellen. Hierdoor wordt platte data heel eenvoudig omgezet naar aantrekkelijke visuals.

Programma

Tijdens dit seminar behandelen we de mogelijkheden van de verschillende versies van Power BI. Door middel van een interactieve demo laten we u zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen. Aan de hand van een sprekende klantcase Lonza laten wij zien hoe eenvoudig u kunt werken met Power BI. Tevens spreekt Marcel Westra (Partner Technical Strategist bij Microsoft Nederland) deze middag over de laatste ontwikkelingen binnen Microsoft.

  • Intro: Power BI
  • Demo: ‘Zelf een dashboard bouwen’
  • Klantcase
  • Gastspreker: Microsoft Nederland
  • Afsluiting: Hoe kan iqbs u hierbij helpen?

Locatie

(Omgeving) Zwolle. De exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meld je nu aan

Wat? Seminar iqbs power BI
Wanneer? 27 september 2018
Tijd? 13:00 - 17.00 uur
Waar? (Omgeving)Zwolle. De exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt
Kosten? GRATIS!
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_powerbi
* verplicht veld

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

Laat hier je vraag of opmerking achter