Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Demo ‘Power BI in de praktijk’

iqbs organiseert een interactieve demo middag om u kennis te laten maken met iqbs Power BI. In één middag wordt u de voornaamste mogelijkheden voor eindgebruikers getoond, ook laten we zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen.

Alle stuurinformatie in uw broekzak

Power BI is een handige visualisatietool die u in staat stelt om al uw data eenvoudig op zowel een pc als mobiel te ontsluiten. Power BI maakt het tevens eenvoudig zelf rapporten of dashboards te maken. Wij laten u graag zien hoe! Stel uw persoonlijke combinatie van analyses, bedrijfsrapportages, big data en real-time informatie samen, om deze vervolgens te raadplegen waar en wanneer u wilt.

Programma

Deze middag behandelen we de mogelijkheden van de verschillende versies van Power BI. Door middel van een interactieve demo laten we u zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen. Aan de hand van een sprekende case laten wij zien hoe eenvoudig u kunt werken met iqbs Power BI.

  • Intro: De mogelijkheden van Power BI
  • Case: Power BI in de praktijk
  • Demo: Rapporten maken met Power BI
  • Afsluiting: Borrel en Q&A in het BOVAG café

Locatie

Het BOVAGhuis
Kosterijland 15, Bunnik

Het BOVAGhuis is ideaal gelegen in Bunnik, direct aan de A12 en op slechts enkele kilometers van Utrecht. Snelwegen A27, A28 en A2 zijn binnen 10 minuten van onze vergaderlocatie bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het BOVAGhuis prima te bereiken, station Bunnik ligt op 10 minuten loopafstand, en de streekbussen stoppen op enkele minuten lopen.

Aanmelden

Wanneer? 5 september 2019
Tijd? 13:00 - 17.00 uur
Waar? BOVAGhuis, Bunnik
Kosten? GRATIS!
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_powerbi
* verplicht veld

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan