Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Inspiratiesessie: Power BI optimaal gebruiken in uw organisatie

iqbs organiseert een interactieve seminar om u kennis te laten maken met iqbs Power BI. In één middag wordt u de voornaamste mogelijkheden voor eindgebruikers getoond en laten we zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen.

Alle stuurinformatie in uw broekzak

Power BI is een handige visualisatietool die u in staat stelt om al uw data eenvoudig op zowel een pc als mobiel te ontsluiten. Power BI maakt het tevens eenvoudig zelf rapporten of dashboards te maken. Wij laten u graag zien hoe! Stel uw persoonlijke combinatie van analyses, bedrijfsrapportages, big data en real-time informatie samen, om deze vervolgens te raadplegen waar en wanneer u wilt.

Meerdere bronnen (ERP, CRM, etc.) gebruiken voor uw rapportages, zorgen dat de juiste mensen de juiste data inzien, data direct met Power BI koppelen of via een aparte rapportage database – we helpen u graag met deze dilemma’s.

Programma

Deze middag behandelen we de mogelijkheden van de verschillende versies van Power BI. Aan de hand van een sprekende case laten wij zien hoe eenvoudig u kunt werken met iqbs Power BI. Met best practices ziet u hoe succesvol u Power BI kunt schalen in uw organisatie; zowel nationaal als internationaal. Door middel van een interactieve demo laten we u vervolgens zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen.

  • Intro: De mogelijkheden van Power BI
  • Case: Power BI in de praktijk
  • Demo: Rapporten maken met Power BI
  • Afsluiting: Borrel en Q&A

Locatie

Kosterijland 50, Bunnik

Wij zijn ideaal gelegen in Bunnik, direct aan de A12 en op slechts enkele kilometers van Utrecht. Snelwegen A27, A28 en A2 zijn binnen 10 minuten bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het prima te bereiken; station Bunnik ligt op 10 minuten loopafstand, en de streekbussen stoppen op enkele minuten lopen.

Aanmelden

Wanneer? 13 februari 2020
Tijd? 13:30 - 16:30 uur
Waar? Bunnik
Kosten? Geen!
Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Organisatie *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_powerbi
* verplicht veld

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×