Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Seminar iqbs BI for SAP

Grote hoeveelheden data, maar geen geld en tijd om het te delven? Onze business intelligence maakt het mogelijk om gemakkelijk Ć©n snel data van verschillende types en uit verschillende bronnen inzichtelijk te maken.

Snel, simpel en kostenefficiƫnt

Diep weggestopte data komt aan de oppervlakte en wordt inzichtelijk gemaakt. Met iqbs BI is het mogelijk om verbanden te zien die u eerder niet in beeld had. Voor veel processen in SAP heeft iqbs een kant-en-klaar framework klaar waardoor we met zeer beperkte inspanning de data in uw organisatie ontsluiten en vertalen naar inzichtelijke rapportages.

Meerdere databronnen

Ook als u meerdere databronnen gebruikt, kunnen we een gepaste oplossing bieden. Uw data uit SAP kunnen we koppelen aan data uit bijvoorbeeld Excel of uw CRM-systeem om tot betere inzichten en conclusies te komen.

Microsoft BI

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op de bewezen tooling van Microsoft; zo ook iqbs BI voor SAP. We laten graag zien hoe we uw data integreren in Power BI om u het leven gemakkelijker te maken! Mocht u voorkeur hebben voor een andere visualisatietool van Microsoft, dan denken we natuurlijk ook graag met u mee.

Bent u ook benieuwd hoe dit van invloed kan zijn op uw werk? Ervaar het gratis tijdens onze inspiratiesessie, speciaal voor organisaties die veel data vanuit SAP inzichtelijk willen maken.

Na een korte introductie van iqbs BI for SAP laten we u graag zien hoe onze oplossing werkt. We doorlopen samen met u de stappen van de extractie van de data uit SAP en andere databronnen, tot aan het maken en tonen van een visualisatie in Power BI.

Bent u er bij?

Wat? Seminar iqbs BI for SAP
Wanneer? 2 april 2020
13:00 - 17.00 uur
Waar? Kosterijland 50, Bunnik
Kosten? GRATIS!
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_sap
* verplicht veld

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×