Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Seminar iqbs BI for SAP

Meer inzicht in minder tijd

Uw organisatie beschikt over grote hoeveelheden data, maar het integreren van verschillende databronnen en datatypes is vaak complex, duur en tijdrovend. Maak kennis met onze krachtige business analytics voor SAP; dé manier om niet alleen te rapporteren over gebeurtenissen, om de prestaties te meten, maar om het echt te begrijpen, te controleren en te verbeteren.

Snel, simpel en kostenefficiënt

Diep weggestopte data komt simpel aan de oppervlakte en wordt inzichtelijk gemaakt. Zo worden verbanden zichtbaar die u eerder niet in beeld had. iqbs for SAP zorgt er op een simpele en eenduidige wijze voor dat u volledig, snel en met een beperkte investering kunt rapporteren. U krijgt volledig controle over uw datawarehouse omgeving en bent volledig vrij om hier mee te doen en laten wat u wilt. Voor veel processen in SAP heeft iqbs een kant-en-klaar framework klaar staan waardoor we met een zeer beperkte inspanning uw organisatie ontsluiten.

Een goed alternatief voor SAP BW

iqbs BI for SAP gebruikt SQL-Server als basis en maakt gebruik van Theobald Xtract IS (volledig SAP gecertificeerd) om de koppeling met de SAP database te maken. Iqbs for SAP is zowel een goed alternatief voor SAP BW als complementair aan SAP BW. Dit kan handig zijn als u reeds opgebouwde logica in SAP BW wilt blijven gebruiken.

Perfect ontsluiten van meerdere databronnen

Vrijwel iedere organisatie gebruikt een grote diversiteit aan databronnen. Uiteraard is SAP uw basis, maar vaak wordt er gebruik gemaakt van Excel voor budgetten, een CRM omgeving voor klantinformatie, een MES systeem, een tijdregistratiesysteem etc. Dit doen we onder meer door gebruik te maken van onze iqbs builders, door ons ontwikkelde code generatoren waardoor we snel een grote diversiteit aan databronnen kunnen ontsluiten.

Bezoek ons gratis seminar

  • Introductie
    Hoe werkt iqbs for SAP? Wij leggen het u haarfijn uit.
  • Demonstratie
    Uiteraard bewijzen we deze middag ook hoe iqbs for SAP werkt. Van de extractie vanuit zowel SAP als een willekeurige andere databron tot en met het tonen van een visualisatie in Power BI of Excel.
  • Ontsluiten van andere databronnen naast SAP
    Met iqbs BI is het mogelijk om vrijwel alle databronnen met een logische database structuur te ontsluiten. Tijdens het seminar komt ter sprake hoe we dit mogelijk maken.

Locatie en routebeschrijving

Deze middag wordt gehouden op ons hoofdkantoor in Bunnik; Kosterijland 50, Bunnik.

Meld je nu aan

Wat? Seminar iqbs for SAP
Wanneer? 3 oktober 2019
13:00 - 17.00 uur
Waar? Kosterijland 50, Bunnik
Kosten? GRATIS!
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_sap
* verplicht veld

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan