Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Seminar iqbs BI for Infor

Het alternatief voor Infor BI bestaat: iqbs – volledig gebaseerd op Microsoft BI – met volledige Infor Baan IV en LN integratie is makkelijker in gebruik, goedkoper, sneller uit te rollen en sluit perfect aan op uw bestaande Office omgeving.

Sneller, goedkoper en makkelijker

iqbs organiseert een enerverende middag om u kennis te laten maken met iqbs BI, in samenwerking met onze partner Korade: expert in Infor ERP.

Programma:

  • Ontvangst vanaf 13.30 uur
  • Introductie en demonstratie iqbs BI for Infor; wij laten u zien hoe u eenvoudig Infor LN en Baan data binnen uw organisatie kunt rapporteren.
  • Power BI: “Waar u ook bent alle stuurinformatie van uw bedrijf in uw broekzak.” We tonen u hoe eenvoudig het is voor een gebruiker om zelf een rapport of dashboard te maken. Ook mobiel!
  • Eind Rond 16:30 uur sluiten we de middag af aan onze bar.

Demonstratie iqbs BI for Infor LN | Baan

We beginnen de dag met een uitleg en korte demonstratie van iqbs BI for Infor LN en Baan. We zullen laten zien hoe u eenvoudig Infor data binnen uw organisatie te kunnen ontsluiten voor rapportages en dashboards. Direct beschikbaar vanuit uw broekzak.
iqbs BI kan als alternatief voor Infor PM | BI of Birst, maar ook als een uitbreiding hierop worden ingezet, zonder de investering in PM | BI teniet te doen. Uiteraard kunnen naast de Infor databases ook andere databronnen worden ontsloten worden, zodat het voor u mogelijk is om de managementinformatie te ontvangen die u nodig heeft.

Power BI “Waar u ook bent alle stuurinformatie van uw bedrijf in uw broekzak.”

In het 2e deel van deze seminar komt specifiek Power BI aan bod. Waarin onderscheidt Power BI zich nu? Power BI is met name een handige visualisatietool die u in staat stelt om al je data eenvoudig op zowel een pc als mobiel te ontsluiten. Tevens heeft Power BI een aantal standaard connectoren voor externe bronnen. U kunt bijvoorbeeld bronnen zoals Google Analytics / SQL / Mailchimp / Dynamics CRM direct toevoegen waardoor u het Marketing Dashboard echt kunt voorzien van alle relevante bronnen.

Locatie en routebeschrijving

Deze middag wordt gehouden op ons kantoor in Bunnik; Kosterijland 50 in Bunnik.

Meld je nu aan

Wat? Seminar iqbs for Infor
Wanneer? 19 december 2019 13:30 - 16.30 uur
Waar? Kosterijland 50, Bunnik
Kosten? GRATIS!
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
seminar_iqbs_infor
* verplicht veld

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×