Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Seminar iqbs BI voor Odoo

Dat in Odoo veel data is opgeslagen, hoeven we u vast niet te vertellen. Maar heeft u hier ook inzicht in? Hoe trekt u hier snel conclusies uit? En wat als u data uit meerdere versies van Odoo wilt combineren, of data uit andere bronnen wilt toevoegen? Dan is iqbs BI voor Odoo het antwoord.

We laten u graag zien hoe dat werkt tijdens ons seminar.

Uw rapportages snel toegankelijk en flexibel

Voor een beetje inzicht in uw data uit Odoo bent u wellicht al aan de gang gegaan met Odoo BI. Al snel blijkt dat u geen volledig beeld krijgt van uw data, omdat data te diep in de software zit of bijvoorbeeld uit een andere versie van Odoo moet komen. iqbs BI geeft dan meer inzicht, bijvoorbeeld met de visualisaties van Power BI. Het is dan zelfs mogelijk om data uit andere bronnen te koppelen voor een completer overzicht: door de combinatie van uw gegevens uit Odoo en bijvoorbeeld Excel, Google Analytics en SharePoint ziet u verbanden die eerder niet zichtbaar waren.

Microsoft BI

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op de bewezen tooling van Microsoft; zo ook iqbs BI voor Odoo. We laten graag zien hoe we uw data integreren in Power BI om u het leven gemakkelijker te maken! Mocht u voorkeur hebben voor een andere visualisatietool van Microsoft, dan denken we natuurlijk ook graag met u mee.

Meer weten?

Benieuwd hoe dit van invloed kan zijn op uw werk? Ervaar het tijdens onze gratis inspiratiesessie! We vertellen hier niet alleen wat iqbs BI voor Odoo inhoudt, we laten ook zien hoe toegankelijk en flexibel de rapportages zijn. Bovendien vertelt een ervaringsdeskundige hoe het proces en de uitwerking van iqbs BI voor Odoo in zijn bedrijf is gegaan.

Eerst meer lezen over ons product? Lees dan hier verder. Weten hoe wij zo veel kennis hebben van Odoo? Dan leest u hier meer over onze partner. Of nieuwsgierig geworden en meteen aanmelden? Laat dan hiernaast uw gegevens achter.

Aanmelden

Wanneer? Meld je aan en blijf op de hoogte van ons volgende BI voor Odoo seminar
Tijd? 13:00 - 17.00 uur
Waar? Kosterijland 50, Bunnik
Kosten? GRATIS!
Voornaam *
Achternaam *
E-mail*
Bedrijf*
Telefoonnummer*
Label
Nieuwsbrief
ERP
Event
Seminar iqbs bi voor odoo
* verplicht veld

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×