Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Business Analytics

Een grote dataset is een waardevol bezit. Dat wordt het echter pas nadat u ziet wat die data nu precies betekent. Hoe zorgt u ervoor dat de inzichten uit de BI-tool ook daadwerkelijk worden gebruikt voor continue verbetering van de bedrijfsprocessen? Met iqbs Business Analytics transformeren we uw data over klanten, financiën en prestaties in waardevolle informatie. Daardoor kan uw organisatie datagedreven beslissingen nemen. Beslissingen die uw resultaten verbeteren.

Business Intelligence vs Business Analytics

Een belangrijk verschil tussen traditionele Business Intelligence en Business Analytics is de focus: Business Intelligence (terugkijken) biedt weinig voorspellend vermogen. Business Analytics daarentegen betekent vooruitkijken. Dit houdt in dat (complexe) voorspelmodellen en logaritmes losgelaten worden op (grote hoeveelheden) data. Vaak liggen antwoorden op vragen namelijk verscholen in uw verkoopcijfers, uw voorraadinformatie of bijvoorbeeld in uw webdata. Door die getallen om te zetten in grafieken, lijnen of landkaarten met heatmaps, ziet u direct waar actie nodig is.

Ontdek nieuwe businesskansen

Maar Business Analytics is veel meer dan het realiseren van rapportages, dashboards en sturen op KPI’s. Met behulp van de juiste strategie, kennis, tools, data, architectuur en processen is het mogelijk om voorspellende en anticiperende analyses te doen en zelfs nieuwe businesskansen te ontdekken.

Wat levert het op?

De voordelen van iqbs zijn inmiddels in de praktijk bewezen:

1

Verbeterde prestaties

De mogelijkheid om tot een verbeterd en geïnformeerd beslissingsproces te komen, wat uiteindelijk zal resulteren in betere beslissingsuitkomsten.

2

Concurrentievoordeel

Aanzienlijke verlagingen in de levertijden en efficiëntie vanwege snelle informatie-uitwisseling.

3

Diepgaande klantkennis

Door inzicht in uw klanten op basis van Business Analytics kunt u uw marketing, aanbiedingen en diensten exact op uw klanten afstemmen.

4

Risico’s managen

Business Analytics ondersteunt ‘wat-als-scenario’s, helpt u bij het beoordelen van risico’s bij bepaalde beslissingen én geeft u inzicht in beroepsrisico’s.

Seminar iqbs for Infor

iqbs organiseert een enerverende middag om u kennis te laten maken met iqbs BI. We beginnen de dag met een uitleg en korte demonstratie van iqbs BI for Infor LN en Baan. We zullen laten zien hoe u eenvoudig Infor data binnen uw organisatie te kunnen ontsluiten voor rapportages en dashboards. Direct beschikbaar vanuit uw broekzak.

Whitepaper iqbs BI voor SAP

whitepaper-iqbs-sap
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Firma *
Telefoonnummer *
Label
Nieuwsbrief
ERP
* verplicht veld

Snel, flexibel en kosteneffectief

De voordelen van iqbs zijn inmiddels in de praktijk bewezen: snelheid, flexibiliteit en kostenbesparing. Data is veel sneller beschikbaar voor analyse zonder dat dat ten koste gaat van de betrouwbaarheid. Ons framework is volledig gebaseerd op Microsoft Data Platform. Dit bevat een set aan best practices en door iqbs ontwikkelde code-generatoren. Wij leveren dit framework wereldwijd en zijn dan ook trots dat wij grote multinationals tot onze klantenkring mogen rekenen.

Meer weten?

Wilt u meer controle en inzicht over de datastromen in uw organisatie? Heeft u moeite om uw data te beheren en transparant om te zetten naar bruikbare informatie? Wij helpen u graag bij uw datawarehouse vraagstukken. Neem contact met ons op!

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

×