5 jaar Power BI

  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. 5 jaar Power BI

Hoera, 5 jaar Power BI!

Deze week bestaat de Microsoft datavisualisatie app Power BI 5 jaar! We mogen al 5 jaar alle geweldige visualisaties en functies die Power BI biedt inzetten bij onze klanten.Door de kracht van Power BI kunnen onze klanten visueel sterke data gedreven rapportages maken.  Gefeliciteerd Microsoft met deze mijlpaal!

Om dit jublieum te vieren, organiseert Microsoft een online evenement om de Power BI Community te bedanken voor alle interesse, bijdragen en inzet. iqbs is trots lid van de community. Daarom nodigen we jou graag uit om deel te nemen aan het ‘Thank You for 5 Years’ event om te vieren dat we door samen te werken, feedback aan Microsoft te geven en nieuwe solutions te ontwikkelen met Power BI, Power BI samen het toonaangevende platform maken dat het nu is.

Via het online event dat je hierboven kon volgen kun je ook kans maken om in contact te komen met je favoriete Power BI mensen. Of je kunt kans maken op een van de Power BI t-shirts die Microsoft tijdens het evenement weggeeft. Bovenal is het natuurlijk al superleuk om samen met duizenden Power BI fans dit event te volgen. Met Microsoft sprekers wordt het een inspirerend event. Na afloop van dit event kun je het ook online terugkijken.

Wil je meer inzicht in jouw data en Power BI leren gebruiken?
Onze experts geven ook trainingen op maat!
Otis
Business Development Manager
Wil je meer weten over de mogelijkheden van iqbs BI voor Infor LN?
Maak dan een afspraak of vraag een gratis demo aan.
Otis
Business Development Manager