Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Een demo tour in van de updates in Power BI Pro

In dit filmpje wordt gedemonstreerd wat de nieuwe visualisatie mogelijkheden zijn van de dashboards binnen Power BI. Met voorbeelden van live reports waarin je kunt downdrillen naar onderliggende informatie.

Power BI

Power BI is een suite van business analytics tools waarmee u makkelijk gegevens kunt analyseren en inzichten delen. Power BI dashboards bieden een 360-graden beeld alle belangrijkste statistieken op één plaats, in real time bijgewerkt, en beschikbaar op alle apparaten.

Met één klik kan de gebruiker de gegevens achter elk dashboard en met intuïtieve tools geven snel antwoord op uw vragen. Het creëren van een dashboard is eenvoudig, dankzij standaard out of the box koppelingen naar populaire applicaties zoals ERP / CRM etc.  Klik hier voor meer informatie over Power BI? 

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

Laat hier je vraag of opmerking achter