Download iqbs whitepapers
Download iqbs whitepapers

Seminar Power BI

iqbs organiseert samen met Microsoft: Seminar “Power BI” donderdag 11 mei 2017 op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland.

Sneller, goedkoper en makkelijker

iqbs en Microsoft organiseren een enerverende en interactieve middag om u kennis te laten maken met power BI. De middag start om 13.00 en rond 17.00 verwachten we af te sluiten met een drankje. Tevens heeft u zowel tijdens het seminar als na afloop volop mogelijkheden tot het stellen van vragen.

Power BI: “Waar u ook bent alle stuurinformatie van uw bedrijf zit gewoon in uw broekzak.

Niet voor niets hoort u steeds vaker de term “Power BI” als het gaat om rapportage mogelijkheden voor uw managementinformatie.

Power BI is namelijk een meer handige visualisatietool die je in staat stelt om al je data eenvoudig op zowel een pc als mobiel te ontsluiten.

Power BI maakt het heel eenvoudig voor de gemiddelde gebruiker om zelf rapporten of dashboards te maken.

Dit biedt als voordeel dat je met Power BI je persoonlijke combinatie van eigen analyses, bedrijfsrapportages, big data en real-time informatie kunt samenstellen, om deze vervolgens te kunnen raadplegen waar en wanneer je maar wilt. Met de Query-editor van Power BI Desktop kun je vervolgens deze data bewerken en omzetten naar de door jou gewenste visualisaties. Daarnaast is het mogelijk om zelf gegevenssets samen te stellen en geavanceerde rapportages op te stellen. Hierdoor kan platte data heel eenvoudig worden omgezet naar figuren die echt voor iedereen tot de verbeelding spreken.

Welke mogelijkheden de verschillende versies van Power BI hebben, en hoe eenvoudig Power BI is in gebruik wordt gedemonstreerd tijdens dit seminar wat iqbs samen met Microsoft organiseert.

In één middag wordt u de voornaamste mogelijkheden voor eindgebruikers getoond, ook laten we zien hoe eenvoudig het is om zelf een dashboard te bouwen.

Locatie en routebeschrijving

Deze middag wordt gehouden op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland; Evert v/d Beekstraat 354 Schiphol-Rijk

Een uitgebreide routebeschrijving ontvangt u na aanmelding.

Meld je nu aan

Wat? Seminar Power BI
Wanneer? 28 september om 13:00 uur - 17:00 uur
Waar? Hoofdkantoor Microsoft Nederland
Kosten? GRATIS!

Nieuwsgierig? Vraag nu een demo aan

Laat hier je vraag of opmerking achter